Blender House Parties #4 – Marko Milosavljević i Marquez V. uz DE & MO after party!

 Blender House Parties #4 – Marko Milosavljević i Marquez V. uz DE & MO after party!

Četvrti u nizu BLENDER HOUSE PARTIES onlajn strimova, direktno iz domova naših omiljenih lokalnih DJ heroja, počinje u petak 17. aprila, kada će nas od 20h do 22h na muzičko putovanje povesti Marko Milosavljević, strastveni kolekcionar ploča, koji ima pozamašnu zbirku vinila, od techno-a, house-a, disco-a, do soul-a, funk-a, boogie-ja. Milosavljevićeva kolekcija od nekoliko hiljada ploča ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja.

Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike. Osim sa superstarovima elektronske muzike, delio je scenu sa imenima kao što su izraelski jazz velikan Avishai Cohen, detroitska funk ikona Amp Fiddler, koji je i bivši član kultnog benda Funkadelic, britanska pop soul diva Jessie Ware.

U subotu 18. aprila, od 20h do 22h, muzički selektor biće Marquez V. čiji setovi sadrže sve od pravog izvornog funk-a i soul-a, preko old school hip hop-a i RnB-ja, pa sve do disco-a i acid jazz numera, uz elemente scratch-a. Marquez V. je alijas dobro poznatog beogradskog DJ-a, Marka Vukovića, koji je nastao 2013. godine, iz ljubavi prema muzici uz koju je odrastao, a to su funk, soul, hip hop i disco. Svoj prvi hip hop album, Public Enemy – Yo! Bum Rush the Show, držao je u rukama sa svojih 13 godina, i tada je nastala ljubav prema toj vrsti muzike. Uporedo je zavoleo srž i korene hip hopa – funk i soul muziku. Gledajući spotove rap izvođača, uvek je maštao o tome da će jednog dana biti scratch majstor kao i njegovi idoli. Ove subote, Marquez V. sprema nam, kako sam kaže: „Music from my soul, for your soul“.

Blender House Parties#4

www.facebook.com/events/1441043179405057/ 

Obe večeri u periodu od 23h do 01h za onlajn after party i đuskanje na gajbi, pobrinuće se ekipa DE & MO, kroz svoj DE&Molitionlive stream tokom kojeg će nas zabavljati uz note melodičnog techno-a i odvesti na još jedno virtualno muzičko putovanje u Berlin. Ovaj dvojac postao je prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima. 

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!

Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

#ostanikodkuće #stayhome #savethesumme

Krajem marta meseca, ekipa Blender je pokrenula serijal onlajn žurki, odnosno facebook live stream-ova, pod nazivom BLENDER HOUSE PARTIES, putem svojih digitalnih kanala komunikacije, zbog nemogućnosti realizovanja redovnih klupskih programa u narednom periodu, koje su posledica širenja virusne zaraze COVID-19 i vanrednih mera koje se sprovode na teritoriji naše zemlje.

Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.

Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:

www.facebook.com/blenderletsmixit/ 

www.facebook.com/barutanabeograd/ 

www.facebook.com/hangarbeograd/ 

www.facebook.com/CentralDanceEvent/ 

www.facebook.com/dot.belgrade/ 

www.facebook.com/freedommusicsrbija/ 

www.facebook.com/Marko-Milosavljevi%C4%87-51259681568/ 

www.facebook.com/djmarquezv/ 

www.facebook.com/we.are.demo/

www.facebook.com/onlyclubbing

Avatar photo

Autor: Igor