Adriatique na Raveolution-u 7. oktobra!

 

Tech-house atrakcija Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7. oktobra na još jedan Raveolution spektakl! Žurka za pamćenje održaće se u Hangaru, a karte se po specijalnoj promo-ceni od samo 690 dinara mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com.

Dvojac iz Švajcarske koji potpisuje za label Diynamic će prvi put puštati pred beogradskom pubikom, koja ih već dobro poznaje po trakama „Rollox“, „Space Knights“, „Midnght Walking“ i odličnim remiksima za trake „Wicked Game“ Chris Isaak-a, „Get Free“ Major Laser-a ili „So Irate“ od Delilah. Od domaćih DJ-eva podršku će im pružiti Danijel Čehranov, Bokee i Zwein.

Dva Adriana iz Ciriha – Adrian Shala i Adrian Schweizer, sreli su se prvi put 2008. i oformili najpre snažno prijateljstvo, a potom i moćni producentski i DJ duo široj publici poznatiji kao Adriatique. Adrian i Adrian od tad funkcionišu kao yin i yang celine poznate kao Adriatique – „crni“ Adrian je naklonjeniji studiju i producentskom radu i voli nešto mračnije bitove koji su karakteristični za Detroit Techno, dok „plavi“ Adrian preferira deep house melodije i svoje mesto nalazi pre svega za miks pultom. Bilo kako bilo, ova dva naizgled različita momka su svoje muzičke preferencije, umeća i potencijale spojili u jednu skladnu celinu, koja je od obojice izvukla ono najbolje i nastavila da živi za sebe, ubirajući simpatje publike širom sveta.

Adriatique zvuk balansira na granici zavodljivog i energičnog – njihove trake su mešavina deep house i tech-house elemenata koje slušaoce drže pod konstantnom tenzijom i željom da nastave putovanje kroz perfektno izbalansirane melodije. Zbog svog groovy house zvuka kojim dominiraju deep elementi, Adriatique je vrlo brzo pobrao simpatije široke i raznolike publike, kako one koja voli nešto tvrđi zvuk, kao i one koja preferira nešto komercijalnija izdanja.

Nakon Solomuna, Adriatique nam na Raveolution donosi sjajne ritmove tipične za Diynamic label, koji se savršeno uklapaju u audio-vizuelni koncept Raveolution žurki i publike koju one okupljaju. Pravi ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i vrhunske produkcije koja u Beograd donosi dašak Ibize, sigurno će sa nestrpljenjem čekati 7. oktobar.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor