AfirmisanjeDJ

 

Klub UMK iz Kragujevca vam u petak donosi, uz kvalitetne zvuke elektronskih bitova i malo zdravog aderanlina. Za dj pultom ovog kluba zvanično počinju okršaji novih talenata, a vaši glasovi će najbolje od njih odvesti do pobede i nastupa na ovogodišnjem Arsenal festu.

Glasanjam za dj-a čiji vam se mix najviše svidi na sajtu afirmisanje.rs, omogućićete mu da uđe u grupu od 9 najboljih, koji će svoj kvalitet dokazati nastupom uživo pred kragujevačkom publikom. Za vašeg favorita možete glasati do 9.3. u 00.00, zato požurite i klinite na mix koji želite da čujete uživo. Sat vremena po zatvaranju opcije glasanja, počinje izvlačenje dj parova, koji će u grupi po troje nastupati naredna tri vikenda u klubu UMK.

 

PODELA MAJICA:

Najbrži od vas mogu, preko našeg sajta, dobiti lude crno- zelene promo majice Afirmisanja i na prvu žurku otići kao deo ekipe! Potrebno je da šerujete ovaj članak na vašim fb profilima i da nas se javite u inbox naše fb stranice (ime, prezime, Afirmisanje). Dobitnici će biti obavešteni o preuzimanju. Srećno!

 

Avatar photo

Autor: Igor