DJ SUPERZVEZDA JOHN DIGWEED STIŽE U BEOGRAD 25. APRILA

 

Jedan od najpopularnijih DJ-eva na planeti dolazi u Beograd 25. aprila u čast jubilarnog rođendana naše tehno zvezde Lee Dobričić! Digweed će nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, a ulaznice za ovaj spektakl u najavi već se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Karijera John Digweeda poznata je po eksplozivnoj energiji koja se već dve decenije ne menja. On je osnivač agencije Bedrock Records, doma DJ zvezda kao što su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey. Autor velikih hitova Gridlock i progressive himne Heaven Scent, bio je desetogodišnji rezident u najpoznatijem njujorškom klubu “Tvil”, a potom i izglasan za najboljeg svetskog underground DJ-a. U svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna, tech housea pa sve do minimala. Za razliku od mnogih drugih, John ostavlja poseban zvučni pečat zbog čega ga ljubitelji elektronske muzike širom sveta obožavaju. Upravo to pokazuju svakonedeljni nastupi u najvećim svetskim klubovima, tokom kojih fuzija originalnih instrumentalnih talasa sa potporom snažnih bas ritmova ostavlja bez daha!

Zaokružite subotu, 25. april, u svojim klupskim kalendarima i pripremite se za spektakularan party! Aktuelna cena ualznice za ovaj događaj iznosi 900 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Pogledajte naš snimak kada je gostovao zajedno sa DJ Sasha-om na Exit-u.

 

Avatar photo

Autor: Igor