Alex Kenji spreman je da vas natera da se krećete u Maximusu!

 

Alessandro Bacci, aka. Alex Kenji prošao je dugačak put od kada se pojavio u muzičkoj industriji pre desetak godina, a sada je jedan od najuticajnijih imena na svetskoj elektronskoj sceni. DJ koji je suvlasnik dve izuzetno uspešne izdavačke kuće, sa svojim izdanjima, a u saradnji sa nekim od najvećih svetskih izdavačkih kuća, drži rekord od preko 50 Beatport Top 10 hitova, a njegova traka “Pressure” osvojila je titulu “Best progressive track” na 2012. International Dance Music Awards. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih trebate biti u Maximusu u subotu, 11. jula, kada će nam ovaj umetnik pružiti neverovatno putovanje kroz zaraznu mešavinu house, tech house, groovy, techno tonova.

Kroz svoju zaraznu mešavinu house muzike, njegov stil kontinuirano raste. Tokom poslednjih pola decenije njegova izdanja nalaze se u oluji dance chartova širom sveta, pa su tako njegovi setovi postali najpoznatiji na međunarodnoj sceni. Njegova traka “Get Funky” nominovana je za “Best House Track” na 2012. Beatport Awards. Sada se sa pravom nalazi u globalnom centru pažnje, brojeći među svojim obožavaocima sve same zvezde sa elektronske scene: David Guetta, Tiesto, Pete Tong.

Nastupajući širom Evrope, Severne i Južne Amerike, Australije, Novog Zelanda, Azije i Afrike, na nekim od najuglednijih klubova na planeti: Ministry of Sound (London), Space (Majami), Ushuaia (Ibiza) gradio je uspešnu karijeru DJ – a. Izvan kluba, suvlasnik je etikete Hotfingers records, zajedno sa ekipom iz 303 lowers koju čine: Manuel De la Mare i Marshall.

Sa preko 100 izdanja, dve uspešne izdavačke kuće i DJ karijerom koja ubija svaki kutak planete, Alex Kenji spreman je da vas natera da se krećete u Maximusu!

Domaća podrška za party iz snova: Groove 2 Go.

Cena ulaznice: do ponoći 3, nakon toga 8 eura.

Dobrodoši u Maximus!

 

Avatar photo

Autor: Igor