Vrnjačka Banja: Novi rekordi posećenosti tokom Lovefesta

 

Do početka devetog izdanja festivala ljubavi ostalo je još mesec dana, a vrnjački hoteli i apartmani, kao i festivalski kamp su već gotovo rasprodati.

Kako bi olakšali posetiocima, organizatori Lovefesta izdvojili su iz ponude smeštaj različitih kategorija pristupačan za svačiji džep. Tako fanovi festivala koji dolaze sa svih strana sveta mogu da izaberu lux, standard ili economy sobe u više od 15 vrnjačkih hotela i apartmana, a ponuda je dostupna i na sajtu www.lovefest.rs/smestaj.

Još 100 mesta za Lovefest kampere

Za sve posetioce koji žele da festivalske dane provedu u prirodi Lovefest je i ovog leta pripremio kamp. Cena kamp mesta od 5. do 9. avgusta iznosi 15 EUR, a kao i prošle godine mogu se iznajmiti i Lovefest šatori za dvoje koji koštaju 10 EUR. Očekuje se da u kamp, koji će ove godine biti izmešten sa festivalske lokacije stigne više od 2.000 ljudi, a još nešto više od 100 najbržih i najsrećnijih posetilaca moći će da dođe do svoje kamp ulaznice. 

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za festival ljubavi

Od danas fanovi festivala ljubavi mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa jednodnevene festivalske karte, čija je trenutna cena 11 EUR (1.300 RSD). Trenutna cena trodnevne festivalske karte je 27 EUR (3.240 RSD). U okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.

Da podsetimo, Lovefest, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na tri muzičke bine stižu zvezde iz celog sveta među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, Marcellus Pittman i mnogi drugi, dok će Jack Live Stage ugostiti Laibach, Hladno Pivo, Elemental, Who See, Marčela, Eyesburn i više od 20 regionalnih i domaćih bendova.

 

Avatar photo

Autor: Igor