ALGORIDDIM PREDSTAVLJA VR DJ PROGRAM ZA APPLEOV VISION PRO HEADSET!

 ALGORIDDIM PREDSTAVLJA VR DJ PROGRAM ZA APPLEOV VISION PRO HEADSET!

Upareni sa novim softverom iz Algoriddima, korisnici mogu održati virtualni DJ set za ekipu razigranih – robota.

Algoriddim je objavio novu verziju svog virtual reality DJ softvera, djay, za Appleov Vision Pro Headset. Vision Pro, koji je predstavljen u SAD-u 2. februara, a očekuje se da će doći u prodaju do kraja 2024. godine, opisan je kao “spatial computer” – omogućavajući korisnicima da svedoče stvarnosti kao i vizualnim sadržajima iz VR seta. Korisnici mogu gledati televiziju ili čak koristiti uređaj kao svoj laptop pretraživanjem weba ili primanja FaceTime poziva. Algoriddimov djay softver također je dostupan za korišćenje na slušalicama, s 3D model deckovima. Deckovi se mogu koristiti baš kao i u stvarnom životu, čak i sa mogućnošću scratchanja, uz muziku sinronizuju sa korisnikovim Apple Music računom. Muzika će ‘lebdeti’ pored DJ -a, omogućavajući im da prolete kroz njihovu kolekciju. Na raspolaganju su im i razni efekti, mogu koristiti pokrete ruku i tako ‘izabirati’ po listi, dok imaju slušalice na glavi. Za DJING u tom potpuno virtuelnom svetu, može se birati i okruženje, poput tunela, svemirskog salona ili pustinje.

Algoriddim smatra da je ovo “revolucionarno” jer vas “prostorni interfejs i intuitivna kontrola gesta uzdižu van područja tradicionalnog DJ-a i smeštaju u zadivljujuća okruženja koja reaguju na svaki vaš miks.”

Appleove novi Vision Pro trenutno su oko 3500 eura, a Algoriddim Djay, nije uključen. Više o Vision Pro-u saznajte OVDE.

A kako se koristi novi Appleo Vision Pro pogledajte u videu.

IZVOR: mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor