Pyramid festival objavio line up za glavnu binu! Preko 30 svetkih DJ-eva i producenata dolazi u Srbiju!

 Pyramid festival objavio line up za glavnu binu! Preko 30 svetkih DJ-eva i producenata dolazi u Srbiju!

Imamo zadovoljstvo da sa vama podelimo uzbudljive vesti! Pyramid festival sa ponosom objavljuje pun lineup za glavnu binu, koji obećava da će vas odvesti na nezaboravno muzičko putovanje.

Ovogodišnji lineup za glavnu binu donosi izuzetne izvođače koji će oživeti atmosferu i ispuniti vaša tela psihodeličnim vibracijama. Pripremite se da se prepustite zvucima nekih od najpoznatijih imena u svetu psytrance muzike, kao što su Altruism, Arhetip, Burn In Noise, Cheda, Cronocops, Da Peace, Dex, Dinke, Rix, Egorythmia, E-Clip, Imaginarium, Imba, James Monro, Jumpstreet, Kala, Mad Maxx, Mad Tribe, Makida, Manda, Mozza, Pantomiman, Psymaiia, Pura, Reversed Logic, Relativ, Rezonant, Simia, Sonic Entity, Solar Kid, Steph, Stole, Tebra, Zarma i mnogi drugi.

Osim ovih legendarnih izvođača, lineup takođe uključuje talentovane domaće DJ-eve koji će doprineti nezaboravnoj atmosferi festivala, a organizatori uskoro najavljuju i programe drugih bina i zona na “Piramidi”.

Očekujte čarobne trenutke i neprekidno plesanje uz zvuke različitih podžanrova psytrance muzike, od melodičnih i hipnotičkih ritmova do sirovih i energičnih zvukova koji će vas pokrenuti.

I to nije sve! Pored objavljenih izvođača, Pyramid Festival najavljuje i mnoga iznenađenja i posebne goste koji će dodati još više magije ovom festivalu.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo uz neke od najboljih izvođača iz sveta psihodelične trance muzike. Vidimo se na glavnoj bini Pyramid festivala!

Avatar photo

Autor: Igor