All Nighter koji smo svi čekali: Ilija Djokovic ove subote u DOT-u!

 All Nighter koji smo svi čekali: Ilija Djokovic ove subote u DOT-u!

Jedan od glavnih predvodnika domaće i regionalne techno scene, Ilija Djokovic u subotu, 20. novembra imaće All Nighter u DOT-u. Očekujte veče fenomenalnog techno-a!

Vrtoglavni uspeh Ilija je doživeo 2019. godine kada je potpisao za eminentni Drucomde lejble, čuvenog Adama Beyera. Naravno, ovome je prethodilo 9 godina posvećenosti produciranju i DJ-ingu, koje je Ilija radio sa velikom ljubavlju prema muzici. 

Kako je istakao u intervjuu za Blender, jedan od highlight-a njegove karijere bili su to što je 2019. godine bio broj 1 na Beatport Techno chart-u sa trakom „Atom“, kao i njegovo debi izdanje na Drumcode-u. “Nakon toga sam po prvi put osetio veliko prepoznavanje među internacionalno uspešnim di-džejevima i otvorio sebi mnoga vrata”, naglasio je Ilija.

Njegov rad nije podržao samo Adam Beyer, već i Tale Of Us, John Digweed, Pan-Pot i drugi. DJ pult je delio sa svetskim imenima kao što su, između ostalih, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomun, Stephan Bodzin i Loco Dice. 2019. godine (koja se čini kao njegova srećna), našao se na 7. mestu najprodavanijih izvođača na Beatportu. 

Nastupao je na Amsterdam Dance Event-u, EXITU i mnogim drugim regionalnim i evropskim festivalima. Poznat je po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog tehna, a to možete očekivati i ove subote u DOT-u. 

U istom klubu vas u četvrtak, 18. novembra čeka vas Let’s Mix It Showcase žurka, sa Minom Poznanović, Paom Paustom i The+.

Avatar photo

Autor: Igor