ALTEREGO – poseban koncept underground žurki stiže 25. marta u K9 Station!

 ALTEREGO – poseban koncept underground žurki stiže 25. marta u K9 Station!

Inspirisan zvukom elektronske muzike ALTEREGO donosi duh bunta i revolta u Suboticu i predstavlja vam vaše „drugo ja“.

ALTEREGO je poseban koncept underground žurki, koji ima za cilj negu i promociju pažljivo selektovane elektronske muzike koja kreira atmosferu u kojoj vlada duh zajedništva, mira i osvešćenosti. Opčinjavajući nas zvukom i oslobađajući nas okova svakodnevice, ALTEREGO nas prepušta hipnotičnom plesu bez prestanka. Nakon nekoliko uspešnih izdanja u Subotici, ALTEREGO nastavlja svoju avanturu u Novom Sadu.

ALTEREGO dočekuje svima poznati Underground d.o.o, eco friendly kolektiv koji je pomerio sve granice tvrdog zvuka i očarao susednu Hrvatsku svojim konceptom.

,,Po prvi put oslobađamo naš alterego u @k9_station koji je postao srce svih noćnih avantura, a koji će uz najkvalitetniju produkciju, biti pažljivo pripremljen za ovu posebnu priliku. Spremite se za savršen spoj najtvrđeg i najopakijeg zvuka koji će vas ostaviti bez daha i prirediti vam provod iz snova!“

ALTEREGO će imati priliku da po prvi put predstavi bogat lajnap sačinjen od izvođača iz čitavog regiona. Po prvi put slušamo specijalan b2b set koji nam spremaju naši rezidenti Asarri (SRB) i Deeda (BIH), poznati po tome da svojim energičnim pristupom dovode atmosferu do usijanja, a čija pažljiva selekcija nas vodi na multižanrovsko putovanje kroz noć. Pridružiće im se i talentovani Djanza (SRB), kao i rezidenti koje nam dovodi Underground d.o.o – Pusmus (HR), Anima (SLO) i Otto (HR).

Asarri je DJ iz Subotice (SRB). Njeno interesovanje za muziku poteklo je iz ljubavi prema plesu, a tu ljubav nastavlja da neguje dolaskom u Beograd, gde je redovno počela da posećuje underground klubove. Ubrzo potom kreira jedinstven koncept underground žurki – ALTEREGO – koji ima za cilj negu i promociju pažljivo selektovane elektronske muzike koja kreira atmosferu u kojoj vlada duh zajedništva, mira i osvešćenosti. Njen zvuk putuje od najsvetlijih do najmračnijih delova ljudske duše, a jedini cilj koji ima jeste da oseti sve duše u prostoriji i u njima izazove osećaj potpunog blaženstva.

Deeda je DJ iz Slatine, koja se nalazi u blizini Banja Luke (BIH). On je suosnivač Partikular Records, kao i Blend organizacije. Njegova ljubav prema muzici proizašla je iz ideje slobode izražavanja kroz nju, a zatim i jedinstvenog osećaja blagostanja koje ona stvara. Njegovim setovima dominiraju industrijski, hard i acid zvukovi, kao i jedinstvena disco bass linija koja zaokružuje njegov zvuk i daje mu osvežavajuću notu. Osećajući stalno prisustvo adrenalina koje ga tera na ples bez prestanka, njegov glavni cilj je da sa ljudima podeli muziku za koju nisu ni znali da im se dopada i da stvori atmosferu koja vodi do usijanja. 

Karte će se prodavati na ulazu u klub po simboličnoj ceni od 500,00 RSD.

Avatar photo

Autor: Igor