Još jedan sjajan produžen vikend u klubu Kult! Sreda, petak i subota uz najbolji mogući zvuk!

 Još jedan sjajan produžen vikend u klubu Kult! Sreda, petak i subota uz najbolji mogući zvuk!

Klub Kult i ove srede počinje sa radom i donosi tri dana klabinga iz nedelje u nedelju.

KULT:R ove srede u odličnom mixu brzih numera melodičnog indie dance-a, mračnog disco-a i fanky zvuka. Vahicabi i Veljko Jović, dva DJa veoma istančanog osećaja za ritam sa potpunom posvećenošću  muzici i atmosferi žurke. Obojica su takođe veoma predani produkciji pa će tokom večeri biti dosta testiranih traka iz još neobljavljene kolekcije. 

Ulaz je slobodan.

Petak uz dobar groove i besprekoran mix

Petak je veče sa akcentom na dobar groove i besprekoran mix! Wise D & Kobe po prvi put pred publikom Kulta, predstaviće svoj jedinstveni techno fazon zbog kojeg u poslednje vreme postaju sve popularniji. Un Padre i Dimitri J, rezidenti brenda Footworks, svojim već dobro poznatim fazonom provozaće žanrovima tech house-a uz koje se često uklopaju elementi hip hop-a. Pripremite se za noć jake energije, vidimo se u subotu!

Ulaz se naplaćuje 800,00 RSD.

Subota uz b2b specijal Kristijan Molnar i Bonjasky

Ove subote dance floor klubas KULT biće prepušten jednom od najlepših projekata bosanske elektronske scene. Gardens of Dreams showcase ovoga puta predstavlja specijalan b2b extended set za koji će se pobrinuti Kristijan Molnar i Bonjasky iz sastava After Affair. Ova dva imena će kao i svakog puta osvojiti publiku zajedničkom fuzijom uvek specifičnih melodija. Uvertiru večeri pravi Rajot, rezident sarajevskog kluba Silver and Smoke koji će kroz svoje duboke i emotivne trake zagrejati publiku za ovo nesvakidašnje veče.

Ulaz se naplaćuje 1000,00 RSD.

Avatar photo

Autor: Igor