Alternativa / Kid Kimi / Nic Lawyer • 07-04-2017

 

U petak 07. 04. u klubu DOT zanimljiva ekipa! Dvojac Alternativa, Masai Warrior Kid Kimi i mlada nada tehno domaće scene Nic Lawyer smenjivaće se za DJ pultom. Svojom jedinstvenom kombinacijom energija i gruva nateraće vas da đuskate celu noć! Vidimo se u Francuskoj šest!

Alternativa nije samo priča o muzici i klabingu, već pre svega priča o jednom sjajnom prijateljstvu momaka koje je spojila upravo muzika. Projekat ALTERNATIVA čine Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski, dva momka čiji entuzijazam za klabingom prevazilazi jedino njihova ljubav prema puštanju muzike. Tokom poslednjih godinu dana ovaj dvojac polako ali sigurno ustanovljava svoje čvrsto mesto na beogradskoj klupskoj sceni. Muzika koju puštaju predstavlja mešavinu varijaciju izmedju deep-a i techno-a pomešanih sa dobrim gruvom progresiv melodija.

Kid Kimi je član “Masai Warriors” label-a, koju jos cine Vuk Smiljanic, Danijel Cehranov i Zwein. U njegovim setovima se moze cuti fuzija ambient, deep, dub, house-a i techno-a.

Pored stalnih zurki na kojima nastupa sa clanovima “Masai Warriors” ekipe, nastupao je i sa nekim od svetskih imena kao sto su Oxia, Kerri Chandler, Kenny Larkin, Vince Watson, Nic Fanciulli, Rolando, Eric Cloutier, Chymera, Aril Brikha, Carlo Lio… I od domacih imena Dusan Kacarevic, Dejan Milicevic, Marko Milosavljevic, Marko Nastic, Peppe…

Nic Lawyer rodjen je 1990. godine u Prokuplju, a kasnije prelazi da živi i radi u Nišu. Počeo je da radi kao DJ sa 15 godina po lokalnim klubovima u Prokuplju, a od 2009. godine počinje da radi i u niškim klubovima . Od novembra 2013. godine postaje resident DJ u Clubu ‘LIV’, gde je nastupao sa Markom Nastićem, Leom Dobričić i mnogim drugim DJevima.

 

Avatar photo

Autor: Igor