Amsterdam Dance Event 2016 – Ceka nas veliki event!

 

U proteklih dvadeset godina ADE je izrastao u globalno poznatu platformu za međunarodnu elektronsku muzičku scenu. Festival je idealno mesto za najnovije muzičke trendove i nove talente, kao i slušanje najnovijeg rada pionira elektronske muzike kao i aktuelnih super zvezda.

Pored obimne linije ADE festivala, ADE Igralište nudi muzičkim fanovima siroki i raznovrstan program u toku dana, uključujući izložbe,radnje, pop-up prodavnice i filmske projekcije širom centra grada. Poslovni aspekt događaja (ADE Conference) je priznat kao najvažniji te vrste, predstavlja širok spektar konferencija i mogućnosti umrežavanja koji se fokusiraju na muziku i tehnologiju, VJ-evi i vizuelni efektii, održivost industrije, ples i brendovi, novi talenat i obrazovanje učenika. Hudson Mohavke (Varp Records, TNGHT, Velika Britanija), Los Anđeles zasnovan kolektivno Soulection (SAD) i Rafael Aflalo (izvršni direktor i suosnivač Mi Love Affair, SR) su najnoviji dodatak govornicima. Oni će se pridružiti ranije najavljenim govornicima uključujući Steve Bartels (direktor Def Jam, SAD), vodećih proizvođača Om’mas Kit (SAD), Tommi D (GB) i Luca Pretolesi (IT), Dan Miller (Mute Records, Velika Britanija), Bruce Eskovitz ( COO Red Light menadžment, SAD) i Moli Neuman (šef Music Kickstarter, SAD).

ADE Sleep je kamp koji se nalazi na impresivnom post-industrijskom mestu NDSM brodogradilišta, samo 15 minuta od Central Station-a, je novi dodatak 24/7 ADE iskustva. Kamp nudi preko četiri stotine udobnih mesta za spavanje, grejanje i smeštaj sa pogledom na Amsterdam. U kampu će se pokrenuti sopstveni program, uključujući i muzičke događaje, razgovore umetnika i savremene umetničke instalacije.

Amsterdam Dance Event 19. do 23. oktobra. Za više informacija o ADE: vvv.a-d-e.nl

 

Avatar photo

Autor: Igor