Digweed u Belexpocentru: Prostor u obliku jedinstvene arene uz najnoviju generaciju ozvučenja i scenskih efekata!

 

Usled velikog interesovanja za jednu od najvećih žurki ovog proleća, nastup John Digweeda koji je prvobitno trebalo da se desi u Hangaru kod Luke Beograd, premešta se u Belexpocentar! Podsećamo – Digweed u Beograd stiže u petak, 8. aprila, kada će nastupiti uz kolegu Guy J-a i domaću podršku u sastavu Marko Nastić & Bokee.

Aktuelna cena promo ulaznice za ovaj događaj iznosi 1.000 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1.500 dinara, a vlasnici VIP karata moći će da uživaju u komforu posebnog ulaza, garderobe, šankova, toaleta i mesta za sedenje u VIP zoni. Prostor će biti organizovan na potpuno nov način, u obliku jedinstvene arene, a uz vizuelne efekte i ozvučenje poslednje generacije, ovaj događaj će definitivno biti tema za prepričavanje! Aktuelna cena ulaznica na snazi je do ponedeljka, kada se očekuje poskupljenje i zato požurite i nabavite svoju kartu na vreme.

John Digweed je definitivno jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim DJ setovima na koje niko nije imun. U svojim setovima John kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna i tech housea pa sve do minimala. Kao osnivač izdavačke kuće i agencije pod imenom “Bedrock”, do sada je sarađivao sa brojnim svetski poznatim DJ-evima i producentima, a neki od njih su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey i Guy J, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu.

Guy je jedan od najsofisticiranijih i “najemotivnijih” producenata na današnjoj elektronskoj sceni, a ovaj momak poreklom iz Izraela, počeo je da producira kada je imao 14 godina. Kako sam kaže, odrastao je uz izdanja sa “Bedrock” etikete pa mu je zato saradnja sa Digweedom bila kao ostvarenje sna, a kreirao je i svoju etiketu “Lost & Found”, kao sub-label u okviru Digvidovog labela. Domaća podrška ovom atraktivnom lajnapu biće dve domaće DJ zvezde – Marko Nastić i Bokee.

Avatar photo

Autor: Igor