DELIMO KARTE: Jimbolia Electronic Music Festival (JEMF)

 

Jimbolia Electronic Music Festival (JEMF)  privlači sve veću  pažnju javnosti svojim četvrtim izdanjem i line up-om koji čini da prosto poželite da maj dođe što pre.
Festival će biti održan u mestu Jimbolia u Rumuniji, na raskrsnici puteva koji vode ka Temišvaru,Novom Sadu,Beogradu i Budimpešti , na jedinstvenom, nekonvencionalnom I magičnom mestu, koje će vam pre svega pomoći da pobegnete od svakodnevnice, ali i da  čujete neke od  najznačajnih imena elektronske muzičke industrije .

JEMF je zvačno drugi festival najavljen za maj mesec i sa zadovoljstvom otvara sezonu open air festivala velikim line up-om, podeljenim u tri žanra, koji ima za cilj da zadovolji čak i najprobirljivije ukuse posetilaca koji slušaju techno, electro-alternativu i rep muziku.

Main stage (Headliners):

Monika Kruse je vlasnica lejbla Terminal M i jedna od najomiljenijih i
najcenjenijih imena elektronske muzičke industrije. U Rumuniji je bila samo jednom, dosta davno.

Dennis Ferrer je vlasnik lejbla Objectivity. Ovaj sjajni Amerikanac je zauzeo svoje mesto u istoriji elektronske muzike numerom “HEY, HEY”. Takodje , prvi  put nastupa na  JEMF festivalu, i mi smo više nego uzbuđeni što ćemo ga čuti .

NTFO – Povratak korenima ! Momci se vraćaju u svoj rodni grad, I do sada nisu propustili nijedan od JEMF izdanja . Od njih se verovatno najviše očekuje i imaće definitivno najuzbudljiviji set na festivalu .

– Najtraženiji Italijanski ženski DJ  Deborah De Luca , poznata kao
“Internet senzacija” zbog svoje brzo-rastuće karijere i sledbenika koji su
apsolutno zaljubljeni u njen techno vajb, puštaće rame uz rame sa Monikom Kruse I Nusha – članicom AlongSide Artists ekipe.

Subcarpati – momci koji transformišu etno muziku i folklor u fantastične            elektro-alternativne numere koje čine da djuskate , vičete I smejete se u isto vreme. Jednostavno morate osetiti njihovu muziku !

AlongSides artisti , poznati po tome da ne dopuštaju Vašim nogama da odmore ni tren, nastupiće u punom sastavu .
Macanache – čovek koji je dokazao da snovi mogu postati stavrnost !
– Poslednji, ali ništa manje bitni – srpski I mađarski DJ-evi: Lea Dobričić, Marko Nastić , Dejan Milićević , Vladimir Aćić ,  Pat Duff, James Cole….


JEMF planira da postane “granični festival” sa namerom da  ponovo ujedini tri različite zajednice kroz jednu magičnu formulu, a to je : ljubav prema muzici! Organizatori očekuju oko 5000  posetilaca dnevno na festivalu.

Sve u svemu, JEMF će ove godine ponovo okupiti preko 70 umetnika koji  ne planiraju da  Vas puste da spavate tri dana! Na festivalu će biti  pet bina, tako da možete odabrati savršen vibe za vas. Očekuje Vas 72 sata muzike bez prestanka, pa ako ste party animal, ili, bolje rečeno, party addict- JEMF je savršen festival za vas.

Organizatori su pustili u prodaju prvi kontigent karata po ceni od 59lei (13,5 evra), kao i mesta za kampovanje:

– Redovni kamp pass – (9 EUR / 2 noći)
– Šator za dve osobe – (30 eur / 2 noći)

Karte se mogu kupiti na www.bilete.ro  , tickets.jemf.ro ili preko zvaničnih partnera festivala : U Temišvaru (Ginko kafe, Erick Pub) a uskoro i na pojedinim mestima u Srbiji.

Sledeće nedelje biće objavljen kompletan line up festivala, karte za parking & camping Area  , kao I mapa sa strukturom festivala u kojoj ćete naći sve vezano za chill out zonu , hranu i  razne kulturne i društvene aktivnosti…

 

Avatar photo

Autor: Igor