Amsterdam Dance Event pokreće ADE Beats

 

Tokom ovogodišnjeg Amsterdam Dance Event-a (ADE), koji se održava između 14 i 18 oktobra, ADE i Beats NL Fondacija će organizovati ADE Beats, međunarodnu konferenciju i šoukejs program za hip-hop, bass i beats. Ovaj događaj prati uspeh Rotterdam Beats-a. 

Posle pet uspešnih izdanja u Rotterdamu, ovaj međunarodni šoukejsi biznis platform za  hip-hop, bass i beats nastavlja se na najvećoj svetskoj konferenciji za elektronsku muziku. Amsterdam Dance Event, koji je inicijativa Bume, je partner Rotterdam Beats-a od samog početka. Zbog razloga vezanih za organizaciju napravljena je odluka da se da se učvrsti ovo partnerstvo.

ADE Beats (prethodno Rotterdam Beats) je godišnja inicijativa za promovisanje hip-hop-a, bass i beats-a u Evropi. U prethodnih pet godina uključili su se umetnici i govornici kao sto su Hudson Mohawke, Shaggy, Mr. Probz, Future, Action Bronson, DJ Moortje i 2 Chainz i kompanije kao što su Interscope, Top Dawg Entertainment, XXL, OkayPlayer, Boiler Room, BBC1 Radio, Dirty Dutch, The Fader i mnogi drugi.

Oduševljen sam sa ovim što sam video ovde,” izjavio je Riggs Morales, čovek koji je blisko sarađivao sa Eminem-om, 50 Cent-om i Action Bronson-om kao Zamenik Presednika za Umetnike i dva puta je prisustvovao događaju kao jedan od glavnih govornika. “Ovakva konferencija ne postoji nigde na svetu” izjavio je Joe Muggs, urednik Boiler Room-a, i nazvao Beats “ono sto povuče pažnju u kalendaru evropskih festivala.” 

Tim iz ADE Beats-a upravo radi na prvom programu za konferenciju i šoukejs za sledeće izdanje Amsterdam Dance Event-a. U 2016 godini ADE Beats će u potpunosti postati deo konferencije i festivalskog programa Amsterdam Dance Event-a.

Hip-hop, bass i beats su bitan deo elektronske muzike,” izjavio je Richard Zijlma, generalni menadzer Amsterdam Dance Event-a. “Vrlo smo uzbuđeni da radimo zajedno sa timom iz Beats-a kako bi dali ovim žanrovima jos jaču poziciju u našem programu.” 

Menadzer projekta Aldo Bruining smatra da je ADE Beats sledeći logični korak za ovaj događaj za networking. “Gledajući unazad, imali smo pet uspešnih godina u Rotterdamu sa posvećenim partnerima i fantastičnim odnosima. Odlično je to što sad mozemo da nastavimo da gradimo ovaj događaj u saradnji sa tako iskusnim i uspešnim partnerom kao što je Amsterdam Dance Event.” 

Uz dodatak ADE Beats-a, ADE se proširuje jos više u raznovrsnom programu na konferenciji.  Biznis program Amsterdam Dance Event-a se fokusira na konkretna tržišta, teme i publiku sa  posvećenim elementima kao što su ADE Pro, ADE Green, ADE University, ADE Hard Dance Event i ADE Beats koji se organizuju na različitim lokacijama u tom gradu.


Za više informacija o ADE posetite stranicu: www.a-d-e.nl 

Amsterdam Dance Event je oganizovan od strane Amsterdam Dance Event Fondacije, inicijativa Bume.  Zvanični Partner ADE-a: Samsung

Avatar photo

Autor: Igor