TREĆE IZDANJE SONUS FESTIVALA DOVODI NAJVEĆA IMENA TECHNO SCENE!

 

Na Sonus 2015 dolazi sam krem techno muzike – legenda “Papa Sven“ Vath, virtuoz na gramofonima – Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedeljnih partija pod nazivom “Stereotip“ koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već 2 godine zaredom izabran za svetskog broj 1 DJa, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi.

Čak 70 DJeva nastupiće od 16. do 20. avgusta u tri kluba na plaži Zrće na ostrvu Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju desetina hiljada gostiju iz celog sveta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostiće neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti nigde u našoj regiji, na istom eventu.

Sonus festival je i ove godine prilagodio cene ulaznica za posetoce iz EX YU regije i festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 82 eura.

Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine:
https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2015-zrce-beach-novalja-otok-pag-2452

Entrio prodajnim mestima:
https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2015-zrce-beach-novalja-otok-pag-2452

Linkovi festivala:

http://www.sonus-festival.com/

https://www.facebook.com/sonusfestival

Intervjui s artistima sa prethodnih Sonusa

https://www.youtube.com/watch?v=BJOhSJBJrao&list=PLQkNiPsCc7UtuPXfWV2rF4H6WVrBGom6k

 

Avatar photo

Autor: Igor