Uključite se jer će uskoro Mike Candys posedovati vaša čula u Maximusu!

 

Probijajući zid sa sofisticiranom produkcijom iza sebe, Zurich je podigao projekat Mike Candys u formi dance, house i elektro ukusa. Negujući sjajnu karijeru producenta, oživio je svoje klasično instrumentalno majstorstvo u studiju, uzimajući nijanse od Mocarta i protežući brilijantnost i svežinu od Axwella, Nicka Romera, Bingo-a, Playersa. Pridobijajući entuzijaste iz redova kolega – lidera elektronske muzike, Majk izrasta u apsolutno muzičko savršenstvo, a sve zahvaljujući svom talentu. Pokreće nebeski remix za Arash ft. Sean Paul, Example, Lil Jon ft. LMFAO i Inna ft. FloRida, stvarajući omotač oko talenta koji je već svima dobro poznat.

Neverovatni nastupi pamte se iz Insomnije na Ibici, a evropska turneja od Rusije do Španije i okolo ponovo, nije usporila Majkov tempo. Naprotiv, probudio je publiku koja strastveno vri do tačke ključanja.

Ne propustite veliki party u Maximusu, u četvrtak, 23. jula sa Mike Candys – om. Uz smajli na bini i rukama u zraku, party nikada više neće biti isti. On poseduje svaki deo muzike. “Uključite se jer će uskoro Mike Candys posedovati vaša čula” poručuje on.

Domaća podrška: LuckyDee.

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 eura.

Dobrodošli!

 

Avatar photo

Autor: Igor