Moderan zvuk i dobre vibracije sa Talamascom u Maximusu

 

Jedan od lidera međunarodne scene, Talamasca, prvi put objavljen na izraelskoj etiketi “Krembo records”, nastupajući po celom svetu, te na najboljim svetskim festivalima: Samothraki, Boom, Eclipse, Chemical sound, Goa sound, Fuji, dolazi u Kotor u utorak, 21. jula da napravi pravi haos na podijumu za ples čuvene arene diskoteke Maximus. Veliki umetnik podsetiće posetioce Maximusa kako izgledaju najbolje trance žurke.

Talamasca je solo projekat francuskog DJ-a, Cedric Dassulle-a, koji je početkom devedesetih na psy trance žurkama počeo da se bavi muzikom u Parizu. Zbog toga što u Francuskoj psy trance scena nije tako jaka i moćna kao nekim drugim delovima sveta gde je trance mainstream za muziku: Brazil, Izrael, Japan; Talamasca pod pseudonimom DJ Lestat počinje da putuje širom sveta, da bi 1996. godine odlučio da napravi svoj projekat. Sa velikim uspehom svoje muzike Talamasca iznenada ima više live nastupa nego DJ setova i počinje da se smatra jednim od lidera međunarodne trance scene.

Njegova etiketa “3D Vision” i “Mind control” postale su najuticajnije u svom žanru muzike. Objavivši dupli album “Obsessive dream” i sarađujući sa XSI zacementirao je svoj položaj na vrhu top liste najtraženijih psy trance umetnika.

Domaću podršku za psy trance lidera  pružiće: DJ Bee iz Pitch ‘n‘ destroy organizacije i Aquapipe iz Beograda. S obzirom da se radi o umetnicima koji najviše eksperimentišu kada su u pitanju trance tonovi, ne čudi podatak da će nastupiti rame uz rame sa Talamascom u “crnogorskoj elektronskoj katedrali”. Uz prstohvat odličnog sound sistema i savršenog light showa, njegov nastup u Maximusu biće nezaboravna priča za sebe. Ne propustite je doživeti!

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 eura.

Dobrodošli!

 

Avatar photo

Autor: Igor