Amsterdam Music Festival – ove godine traje 5 dana!

 

Još od svog nastanka 2013. Amsterdam Music Festival je postao integralni deo konferencije Amsterdam Dance Event (ADE).

2015 izdanje ovog događaja je prikazao pionirske 3D tehnologije, specijalne efekte i pirotehniku, kao i popularne zvezde poput Hardwell-a, Armin Van Buuren-a, David Guetta, Martin Garrix, Tiesto i Afrojack – samo da navedemo nekoliko. Rastuća popularnost festivala među navijačima ga je zacementirala kao jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine u samo 3 godine postojanja. Masivni događaj je takođe poznat po najavi DJ Mag Top 100 liste DJ-eva. Godišnje predstavlja i kruniše # 1 DJ godine za koga su glasali ljubitelji dens muzike širom sveta.

Predstojeća 2016 izdanje AMF obećava da prevaziđe sva prethodna izdanja sa porastom u broju lokacija kao i trajanja festivala. Uz moto “Gde se grad i muzika spaja – 3 prostora, 1 masovni događaj ‘AMF, najavila je danas da se dogadjaj širi se neverovatnih 5 dana trajanja. Organizatori festivala obećavaju” veći, i glasniji festival koji će nastaviti da premašiti vaša očekivanja i pokažu zašto je Amsterdam centar elektronske muzike.”

Amsterdam Music Festival će se održati u Amsterdam Areni 22. i 23. oktobra, Heineken Music Hall 19. do 23. oktobra i Ziggo Dome 21. do 22. oktobra.

Amsterdam Dance Event – 19. do 23. oktobra. Za više informacija o ADE: vvv.a-d-e.nl

 

Avatar photo

Autor: Igor