The Tube Season 9 Closing Marathon!

 

Došao je kraj još jednoj vrhunskoj sezoni u Hramu beogradskog klabinga – klubu “The Tube”.

Iza nas je nešto više od 7 meseci rejvovanja u “veselom podrumu u Siminoj” a ove godine su nam, između ostalih, gostovali Rhadow, Luigi Madonna, Aril Birkha, Avalon, Oliver Giacomotto, NTFO, GUY J, Roberto Capuano, Manuel De La Mare, Petar Dundov, Darkrow, Miguel Bastida, ANNA, D-Unity, Marika Rossa, Emanuel Satie, Filterheadz, Lewis Fautzi, Wehbba, Loco&Jam, Timid Boy i Pleasurekraft, a miks-pultu su se našla i gotovo sva bitnija imena domaće scene.

Pokrenuli smo sjajan projekat pod nazivom The Tube Mixology Sessions, koji je sredom u Tjubu okupljao pored naših dobro poznatih prijatelja kluba i neafirmisane mlade DJeve, koji su dobili priliku da svoj rad i svoje umeće predstave kako publici u klubu, tako i internet zajednici obožavalaca elektronske muzike, pošto su svi nastupi snimani i možete ih naći na YouTube kanalu kluba The Tube.

(https://www.youtube.com/channel/UCey5SjjMR2cYYvPu1hXGcUA).

Sada vas pozivamo da ovu maratonsku sezonu završimo maratonskim rejvom koji će se desiti u subotu 14.05. Žurka će početi u 23:00 i trajaće 10 sati, odnosno do 09:00 narednog jutra, a znajući kako izgledaju žurke u Tjubu, možda i duže od ovoga. Ako ste bili vredni i trenirali cele sezone, vreme je za poslednji maraton ove sezone, devete po redu koju zajedno privodimo kraju. Nastupaće ekipa naših rezidenata i prijatelja kluba koju čine Peppe, ZWEIN, Vuk Smiljanić, Danijel Čehranov, Nemanja Vanović, Nikola Vemić, Alternativa & John Belk.

Cena karte će biti 300 RSD i mogu se kupiti na vratima kluba na veče žurke. Vidimo se!

 

Avatar photo

Autor: Igor