AMSTERDAM MUZIČKI FESTIVAL NAJAVLJUJE NAJVEĆI LINE UP DO SADA!

 

Amsterdam Music Festival postaje jedan od najprestižnijih festivala u zatvorenom prostoru.

Amsterdam muzički festival počeo je u 2013 i sa nekoliko izdanja do sad sledeci Amterdam Music Festival najavljuje odlicnu zabavu i najbolji i najveci festival do sada. Festival je uspeo da okupi više od pola miliona posetilaca od njegovog prvog izdanja. Ove godina AMF će biti domaćin 22. oktobra i 23. oktobra u legendarnom Amsterdam Arena, ocekujuci više od 40 000 fanova širom sveta.

Lineup:

22. Oktobar – Subota:

Alesso, Axwell / \ Ingrosso The Chainsmokers, David Guetta, Don Diablo, Ferreck Zora, Hardwell, Jay Hardaway, Showtek, Sunnery James & Rian Marciano, W & W.

23. oktobar – Nedelja:

Afrojack, Armin Van Buuren, Blasterjax, CID, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS, Jonas Blue, Nicki Romero, Steve Aoki, W & /w.

Po prvi put AMF će se održati u toku dana, umesto tokom noći. Otvaranje vrata je u 13 casova do ponoći svakog od dana. A ako to nije dovoljno za vas, za razliku od bilo koje druge godine, AMF će se prostirati na više mesta tokom celog ADE-a. AMF je takodje domacin mnogobrojnih eventova tokom ADE-a gde nastupaju Hardwell, Axwell Ingrosso i Tiesto.

Amsterdam Music Festival će se održati u Amsterdam Areni 22. i 23. oktobra, Heineken Music Hall 19. do 23. oktobra i Ziggo Dome 21. do 22. oktobra.

Amsterdam Dance Event – 19. do 23. oktobra. Za više informacija o ADE: vvv.a-d-e.nl

 

Avatar photo

Autor: Igor