DELIMO KARTE :: JULIAN JEWEIL i BAREM 1. jula na Sajmu!

 

Ljubitelji dobrog techna mogu da odahnu jer su glasine istinite – Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurki, na kom će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJs. Prvih 100 najbržih moći će da svoje karte za najbolji techno event ovog leta nabave po ceni od samo 590 dinara.

Julian Jeweil je Francuz koji je vrlo brzo postao jedno od omiljenih imena beogradske publike koja ceni pravi techno zvuk. Ovaj techno majstor kojeg je proslavila traka “Soho” stiže u Beograd posle godinu dana, sa obećanjem da će Beograđanima prirediti još jedan set za pamćenje. Julianove trake “And We”, “Meteorite”, “Bird” i “Wax” su se tokom 2015. godine nalazile među najprodavanijima na Beatportu, a da biste shvatili zašto poslušajte neke od njegovih najprepoznatljivijih traka kao što su “Techno Corner”, “Hey You” ili “Kanji”. Ovaj Francuz baziran u Berlinu donosi nam melodičan i energičan techno zvuk, a sudeći po reakcijama publike na njegovo prošlo gostovanje u Beogradu, očekujemo vernu publiku i žurku za pamćenje.

Barem je ime čiji je uspon na techno sceni više nego evidentan – ovaj Argentinac baziran u Švajcarskoj donosi nam groovy minimal u kom dominira njegova prva ljubav – bas. Njegov prepoznatljiv zvuk učinio ga je miljenikom publike širom sveta, ali i jednim od najperspektivnijih i najrespektabilnijih DJ-eva u okviru Minus kolektiva. Julian je nastupao na gotovo svim relevantnijim elektronskim festivalima poput Mutek, DEMF-a, TimeWarp-a, Tomorrowland-a i Creamfields-a, a beogradska publika će moći da uživa u njegovom prepoznatljivom stilu 1. juna.

Ova velika žurka je nastavak We Play Techno priče, serijala odličnih žurki koje su se održale u februaru ove godine i okupile sve veterane srpske techno scene predvođene brazilskom elektronskom atrakcijom Annom. Cena karata za ovu žurku biće 790 dinara, dok će 100 najbržih imati prilike da karte dobije po promo ceni od samo 590 dinara! Požurite i kupite svoje ulaznice u svim objektima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 15X2 KARTE ZA OVAJ SJAJNI TECHNO SPEKTAKL! VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “WE PLAY TECHNO”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO SREDE DO 23H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor