Industrialyzer na jezeru Bistarac 5. jula!

 

Za sve ljubitelje elektronske muzike, 05.jula bit će održan „open air“ party koji će okupiti veliki broj izvođača elektronske muzike.

Party će biti održan na jezeru Bistarac koje je jedno od retkih u Bosni i Hercegovini sa prirodnim prečišćavanjem što garantuje uvek čistu vodu, a udaljeno je svega devet kilometra od Tuzle.

Nastupiće imena najboljih DJ JOCK, jedan od najvećih talenata regiona, producent svetske klase i miljenik Carl Coxa; SHI PE, vlasnik Future Scope-a, jedne od najboljih hrvatskih organizacija; Tech House majstori iz Srbije IVAN RADOJEVIĆ i LUKA VUKOVIĆ, te mnogobrojni DJ-evi iz BiH i regiona.

Glavna atrakcija te večeri će biti portugalska techno ikona „Industrialyzer“ pod pravim imenom Ricardo Rodrigues, te svoj uspeh je gradio preko rodnog Lisabona, Holandije i do Barselone.

Važno je napomenuti da „Industrialyzer“ dolazi sa Awakenings festivala direktno na jezero Bistarac, gde će imati svoj prvi nastup u Bosni i Hercegovini.

Ovaj party organizuje „Mipii Rec“ koji predstavlja organizaciju stvorena od iskrenih ljubitelja elektronske muzike sa ciljem da organizuju Techno žurke i promovišu tu subkulturu. Kroz samo jednu godinu postojanja uspeli su vratiti Techno muziku u Tuzlu i doprineti razvoju elektronske muzike u Bosni i Hercegovini. Ova ekipa je ostavila najbitniji cilj, a to je da se povežu svi ljubitelji ove kulture, te je omogučila da se druže na društvenim dešavanjima.

Programom je organizovan i afterparty, kao i chill zone, fun zone, kupanje i konzumiranje ceđenog voća, uz šta ćete moći uživati u lepoti ovog kraja.

Ne propustite fantastičnih petnaest sati elektronske muzike, te osigurajte svoje mesto tamo.

Vidmo se tamo 05.jula.

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor