ŠTA VAS OČEKUJE NA “ORANGE PARTY” DOGAĐAJU

 

U sklopu Orange Week manifestacije, Serbia Wonderland Festival predstavlja Orange Party koji će se održati u subotu, 2. jula na Kalemegdanu na terenima KK “Partizan” uz podršku Heinekena i Ambasade Kraljevine Holandije. Po ugledu na Kingsday u Amsterdamu, svi u narandžastom uživaće u muzici kvalitetnih izvođača!

Zvezda večeri je legendarni holandski di-džej, pravi majstor svog zanata koji je 10 godina bez prekida bio na listi top 100 di-džejeva DJ MAG liste – Marco V. Muziku izdaje za svoju ličnu muzičku izdavačku kuću “In Charge”, a pored toga i za neke od najprestižnijih etiketa kao što su Revealed, Spinnin’ i Flamingo Recordings. Nastupao je na velikim festivalima kao što su Mysteryland, Tomorrowland, Sensation, Creamfields, Mayday i Ultra Music Festival u Majamiju.

Domaću podršku činiće mu sjajni duo Zap Me Strobe, PesstoStereo RepublicDivolly & MarkwardAeroCavin VivianoErik IkerCyber.

Specijalno dizajnirana bina uz ORANGE LASER SHOW i specijalne efekte učiniće da osetite pravi duh Holandije, zato  spremite vašu najluđu narandžastu kombinaciju i dođite da đuskate na podijumu za igru koji se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u zemlji – Beogradskoj tvrđavi!

Organizatori su obezbedili slobodan ulaz za sve posetioce koji dođu u narandžastoj kombinaciji do 23h.

Karte za Orange Party možete nabaviti po ceni od 500 rsd na svim prodajnim mestima Eventima i DD tickets-a, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.

Avatar photo

Autor: Igor