Spoj moderne tehnologije i drevnih civilizacija u baru Setha Troxlera

 

‘Tomorrow, Today’ je najnovija serija Absolut Art Barova, koji promovišu neke od najuzbudljivijih svetskih talenata i ruše granice umetnosti. Udruživši se sa Absolutom i muralistom RUN-om, Seth Troxler materijalizirao je svoju viziju sveta, koji spaja modern tehnologiju i drevne civilizacije kako bi posetioce naveo na razmišljanje o današnjem svetu. Bar je nazvao ‘Discovery’

 

 

‘Hteo sam stvoriti prostor koji odiše otkrićem, interakcijom, zajedništvom. Hteli smo predstaviti ideju o jednoj drugoj otkrivenoj stvarnosti, novom načinu života u svetu sličnom našem, koji nije određen vremenom, ali se svejedno čini pomalo futurističkim. Ono što sam otkrio na svim svojim putovanjima jeste da u svakoj svetskoj kulturi komunikacija i upoznavanje započinje uz hranu, piće i muziku. Ovaj prostor je tu kako bi posetioce podsticao na izlazak iz granica vlastitog sveta i zaron u ovaj novi mali svet koji predstavlja Tomorrow, Today’, kaže Seth, koji će se lično pobrinuti za line-up, jedinstvene koktele i meni.

Prostor je uredio street artist RUN (Giacomo Bufarini) serijom murala u svom specifičnom stilu, inspirisanom antropologijom, ljudskim telom, putovanjima svetom i street artom italijanskog undergrounda.

Osim RUN-a, Troxleru se na projektu pridružio i ATO (Louis Castro), koji će za Tomorrow, Today pripremiti posebne svetlosne instalacije.

 

 

 

Izvor: KlubskaScena

 

Avatar photo

Autor: Igor