Andrew Meller donosi HEAT u Crnu Goru! Spremite sa za 19 i 20.jul!

 Andrew Meller donosi HEAT u Crnu Goru! Spremite sa za 19 i 20.jul!

Pripremite se da se izgubite u pulsirajućim ritmovima i vreloj atmosferi HEATa – “DANCEFLOOR REVIVAL” neponovljivog događaja elektronske muzike koji će se održati na  slikovitim obalama Velike Plaže u Ulcinju, Crna Gora. 

Locirana na pozadini magije najlepšeg zalaska sunca na Balkanu i peščanih obala, plaža Nomade nudi savršeno okruženje za ljubitelje elektronske muzike da đuskaju pod suncem i zvezdama.

Predstavljen od strane Techno & House Music-a i renomiranog DJ-a i producenta Andrewa Mellera, ovaj dvodnevni spektakl 19-og i 20-og Jula obećava da će ponovo zapaliti duh plesnog  podijuma svojim zaraznim ritmovima i euforičnim vibracijama. 

Andrew Meller na bini će se pridružiti međunarodno priznati DJ-evi, zajedno sa senzacionalnim lokalnim talentima koji će pružiti podršku, osiguravajući nezaboravno iskustvo za sve posetioce. 

Melleru prvog dana će se pridružiti jedno od najtraženijih imena današnjice i njegov saradnik Rafael Cerato uz podršku dobro poznatog Lerra i Gorana Emkića.  

Drugog dana očekuje nas gostovanje legendarnog Darrena Emersona, svima nama već poznatog kroz bend “Underworld”, etiketu “Underwater” i mnoge trake koje su ostavile pečat na elektronsku muziku. Pored closing seta  Andrew Mellera lokalnu podršku pruziće neponovljivi  Marko Pajković

“Long time friends for long time journey’s.”

Pripremite se da uđete u očaravajući svet elektronske muzike uz zadivljujuću pozadinu Nomade Beach-a dok HEAT donosi nezaboravno muzičko putovanje u Crnu Goru. Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog događaja.  

Ulaznice će uskoro biti dostupne. Za više informacija posetite, www.theheat.world.

Avatar photo

Autor: Igor