Ovo je pet najpoznatijih DJ parova na svetskoj sceni!

 Ovo je pet najpoznatijih DJ parova na svetskoj sceni!

Dali ste se ikad zapitali imali li ljubavi na sceni i ko je sve međusobno deli? Donosimo vam na jednom mestu nekoliko najpoznatijih DJ parova na svetskoj sceni koji.

Charlotte de Witte i Enrico Sangiuliano

Posle mnmogo godina zajedno, svoju ljubav Charlotte de Witte i Enrico Sangiuliano krunisali su veridbom i hit remiksom “Age of Love” 2021., a godinu dana kasnije brakom. Njihov brak simbolizuje ne samo njihovu medjusobnu ljubav, već i spoj njihovog ličnog i profesionalnog života. Zajedno rade na muzici, produciraju trake i svako od njih vodi uspešni brend KNTXT (Charlotte de Witte) i NineToZero (Enrico Sangiuliano) kako blisko sarađuju zajedno su slični po pitanju zvuka. Kada su u pitanju nastupi, i turneje praktično uvek dolaze u paketu.

Možete pogledati ovde.

Ida Engberg i Chris Liebing.

Nakon što je Ida Engberg raskinula sa Adamom Beyerom, utehu i novu ljubav pronašla je u drugom kolegi sa scene, Chrisu Libingu. Njihova ljubav ne samo da pokazuje zajedničku strast prema muzici, već predstavlja i novo poglavlje u njihovim životima. Zajedno, Engberg i Liebing nastavljaju da stvaraju nove talase na sceni, osvajući publiku svojim naelektrisanim nastupima i nepokolebljivim talentom. Njihova ljubavna priča mnogima služi kao inspiracija, pokazujući da čak i usred promena i izazova prevladavaju ljubav i muzika.

Možete pogledati ovde.

Amelie Lens i Farrago

Još od tinejdžerskih dana, Amelie Lens i Farrago spaja ljubav prema elektronskoj muzici, koja je vremenom prerasla u pravu romansu i saradnju u njihovim muzičkim karijerama. Venčali su se pre dve godine i prošle godine dobili zajedničku bebu. Uz Charlotte de Witte i Enrica Sangiuliana, njihov odnos je najzanimljiviji mnogim ljubiteljima elektronske muzike jer su često zajedno na turnejama i zajedno vode sve popularniji brend Exkhale.

Možete pogledati ovde.

Anna i Wehbba

Anna i Wehbba su jedan od najsvežijih parova na sceni. Brazilski muzičari žive skladno u spoju ljubavi i techna. Svoju romansu su otkrili pre nekoliko godina na Dan zaljubljenih na društvenim mrežama. Objava je iznenadila njihove fanove, a vezu je otkrio Wehbba sa zajedničkim crno-belim slikama koje simbolizuju samu esencu techna, uz hashtag #anawehforlife. Pored privatnog života, njihovo partnerstvo se proširilo i iza pulta, sve češće se Annu i Wehbbu mogu uhvatiti u b2b kombinacijama kako sviraju po klubovima i festivalima.

Možete pogledati ovde.

ZØE i Sam Paganini

Veza ZØE i Sema Paganinija je harmoničan spoj ljubavi i muzike, preplićući njihove živote u prelepoj simfoniji strasti i kreativnosti već 15 godina. Od početka njihove romanse do danas, muzika je bila kamen temeljac njihove veze, stvarajući neraskidivu vezu. Sam Paganini je upravo u svom parteru pronašao inspiraciju za svoju inovativnu traku “Rave“, koja podstiče njegov umetnički napredak i pomaže mu da pomera granice svog producentskog umeća. Bilo da sarađuju u studiju ili nastupaju u klubovima i festivalima širom sveta, njihova zajednička ljubav i zajednička posvećenost muzici su inspiracija za brojene kolege umetnike i obožavaoce.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor