ARGY I PATRICE BAUMEL STIŽU NA ILLUSIONS PANORAMA!

 ARGY I PATRICE BAUMEL STIŽU NA ILLUSIONS PANORAMA!

Illusions Panorama 21. Maja na Galeriji Beograd.

Da li ste se uželeli leta i zalaska sunca uz zavodljive bitove koji vas vode na putovanje između mašte i realnosti? Ukoliko jeste, sigurno nećete propustiti novu Illusions Panorama žurku, koja u Beograd dovodi još dve zvezde Afterife-a! Ovoga puta će na Galeriji Beograd nastupiti Argy i Patrice Baumel, uz nezaobilaznu sjajnu domaću podršku koju ovog puta čine Mimi x FY, Nexie i Dee.

Ove godine vas sigurno nije zaobišao novi globalni dance hit Tataki, iza kog stoji upravo Argy, jedan od hedlajnera Illusions Panorama eventa. Poreklom sa Rodosa, a trenutno baziran u Berlinu, Argy je u proteklih 5 godina radio sa impresivnim nizom etiketa u rasponu od Cocoon-a Svena Vatha i Objectivity-ja Dennisa Ferrera, pa sve do Ibadan-a i Defected-a, i naravno svima omiljenog Afterlife-a za koji je i izdao Tataki. Pred ovim mladim i talentovanim dečkom tek stoji blistava karijera, kako u DJ-ingu, tako i u producentskom svetu.

Patrice Baumel je progresiv veteran koji je sebi isklesao jedinstven put kroz evropsku i globalnu elektronsku scenu. On je najbolji producent Beatport liste i vrhunski DJ koji u Amsterdamu ima status lokalnog superstara zbog dugogodišnje rezidenture u popularnom klubu Trouw. Njegovo ime može se naći na mnogim popularnim etiketama kao što su Kompakt, Get Physical, Watergate i naravno Afterlife.

Karte za ovaj događaj su u prodaji preko GIGSTIXA i u Vulkan knjizarama po ceni od 990 RSD za regularne i 1690 RSD za VIP karte. Kako se bude bližio datum događaja, cene karata će se povećavati, pa savetujemo da požurite sa kupovinom. 

Karte možete kupiti i klikom ovde.

Vrata Galerije se otvaraju u 19h – ukoliko ne želite da propustite prelep zalazak sunca uz panoramski pogled na Beograd, dođite na vreme!

Avatar photo

Autor: Igor