Vikend otvaranja devete sezone Barutane uz ekskluzivni allnighter Jimi Jules b2b Kristijan Molnar!

 Vikend otvaranja devete sezone Barutane uz ekskluzivni allnighter Jimi Jules b2b Kristijan Molnar!

Muzičar i jedan od visoko cenjenih andergraund DJeva Jimi Jules nastupiće po prvi put u Barutani u petak 13. maja zajedno sa Kristijanom Molnarom, jednim od miljenika regionalne publike. Lokalna publika moći će tokom prve večeri vikenda otvaranja Barutane na Gather Together žurci, da uživa u njihovom ekskluzivnom b2b setu, organizovanom specijalno za ovu priliku. 

Nakon sjajnog seta na žurci zagrevanja za CDE i sjajnih reakcija publike, Jimi Jules se vraća u Beograd da zajedno sa Kristijanom Molnarom otvori sezonu letnjih žurki na Kalemegdanu. 

Jimi Jules je u novembru prošle godine objavio hit singl „My City’s on fire“ koji je doslovno „zapalio“ klupske podijume i top liste, a ujedno je predstavljao i najavu albuma „+“ koji je objavljen krajem marta meseca za Dixonov Innervisions lejbl.

Jules je stekao diplomu Univerziteta Umetnosti u Cirihu, gde se specijalizovao za miks i produkciju. Najpre je izražavao svoje živopise emocije na trubi, a kasnije i na bas tubi, dok je zatim prešao i na vokal. Tokom studija, Jules je pokazao svoje izuzetne veštine kao live izvođač elektro benda Le Dompteur, istovremeno gradeći reputaciju oko kultnih DJ setova u klubu Hive u Cirihu, gde je imao rezidenturu. Nakon što se preselio u Berlin, evropsku prestonicu elektronske muzike, ubrzo je dobio rezidenturu u čuvenom klubu Watergate. U međuvremenu, klupska buking agencija prepoznala je njegov talenat i uvrstila ga među svoge izvođače. Jimi Jules je nastupao po najvećim klubovima i festivalima i izdao veliki broj top 10 traka, dok je njegovo putovanje kroz mistični svet umetničke kreacije tek na početku.

Kristijan Molnar, poznat je po svojim allnighterima, radijskoj emisiji Kristalizacija koja se trenutno emituje na Radio Beogradu 202, ali i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike, od sporijih srceprajućih traka, do plesne muzike – od melodičnog, deep techna i njujorškog house-a, do disca, soula i modernog talasa. Svoju muzičku karijeru Molnar je započeo radijskom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija. Njegova karijera izvan radijskog boksa konstantno buja, dok od nastupa za pamćenje izdvaja Stereotip, zatvaranje Dance Arene, Sonus festival, Lovefest, Sea Dance, GEM Fest, H A ï K U u Parizu, Zukunft u Cirihu, The Block u Tel Avivu, Charlie u Minhenu i Boiler Room session na 20/44. Delio je pult sa velikim brojem svetski poštovanih imena kao što su: Black Coffee, Jeff Mills, Seth Troxler, Tale of US, David August, Âme, Roman Flügel, Dixon, Job Jobse, Rebolledo, Morphosis, Rødhåd, Jennifer Cardini, Red Axes.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1390 dinara za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor