Art Department i Oxia zapalili Sajam!

 

Sinoć je u hali 5 Beogradskog sajma održana žurka za pamćenje – Art Department i Oxia nastupili su pred 2500 beogradskih rejvera, koji su do jutra uživali u techno i house zvucima koji su pomerali masu.

U iščekivanju zvezda večeri, beogradsku publiku zagrevali su sjajni duo Alternativa i Kristijan Molnar, dok legendarni Art Department nije preuzeo miks pult oko 2 sata i potpuno zapalio masu. Oxia je nastupio poslednji i doveo atmosferu do usijanja, tako da je žurka potrajala do ranih jutarnjih časova, kada se dobar deo rejvera prebacio u klub The Tube, gde je bio zakazan zvanični afterparty događaja. Svi posetioci imali su priliku da uživaju svim čulima, s obzirom na to daje događaj priredio ne samo audio, već i vizuelni spektakl koji se retko viđa na domaćim žurkama.

Ovo je bio samo prvi u nizu warm up događaja za julski Raveolution, koji planira da okupi nekoliko hiljada rejvera na Beogradskom sajmu. Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine po izboru klabera, što nije čudno s obzirom na to da je ugostio jednog od najtraženijih DJ-eva današnjice Mladena Solomuna, koji je domaćoj publici priredio provod za pamćenje i prepričavanje. Ako je sudeći po žurci zagrevanja, beogradska publika u julu može očekivati još jednu ogromnu žurku za pamćenje koju će prirediti neko poznato ime svetske DJ scene, a po gradu se već uveliko nagađa ko bi to mogao da bude.


Sledeći warm up događaj očekuje nas u Novom Sadu 22. aprila kada nam u goste dolazi Carlo Lio, a karte po ceni od 590 dinara mogu da se nabave u svim objektima Eventima, Gigstixa, u WinWin radnjama širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Avatar photo

Autor: Igor