PROGRESSIVE HOUSE VIBRACIJE U KLUBU DOT!!!

 

Ekipa VANDALISM-a i ovog meseca najavljuje fenomenalan line up za sve ljubitelje EDM-a. Ovaj događaj je zakazan za 08. April, u klubu DOT, a za DJ pultom će se naći čak četiri izvođača.

Pored Cavina Viviana i rezidenta ovog brenda, Vandal Steve-a, VANDALISM će po drugi put ugostiti jednog od najperspektivnijih DJ-eva Bosne i Hercegovine, Miloša Stankića. Nedavno je Miloš gostovao na Vandalismu, a po komentarima obožavalaca, to je bio jedan od najboljih rejvova u organizaciji ovog party brenda. U warm up-u će se naći mladi i talentovni DJ Aero koji se u poslednje vreme sve više ističe na klupskoj sceni.

Šta je Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri. Za svega šest meseci privukao je veliku pažnju ljubitelja ovog zvuka.

Ponosni smo što možemo da kažemo da je VANDALISM prvi brend ovog tipa koji je dobio priliku da se publici predstavi vikendom, u ovom slučaju će to biti petak.

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 RSD, dok ćete na ulazu moći da je kupite po ceni od 250 RSD (jakne možete ostaviti besplatno).

Informacije i rezervacije: 062 15 222 10 ili u inbox stranice Belgrade Vandalism!

 

Avatar photo

Autor: Igor