ARTBAT, ANOTR, DENNIS CRUZ I BEN STERLING SAMO SU NEKE OD SVETSKIH ZVEZDA KOJE STIŽU NA BSH ISLAND FESTIVAL!

 ARTBAT, ANOTR, DENNIS CRUZ I BEN STERLING SAMO SU NEKE OD SVETSKIH ZVEZDA KOJE STIŽU NA BSH ISLAND FESTIVAL!

Najveći hrvatski festival BSH Island na radost brojne publike širom sveta ovog se leta vraća na Pag u nikad boljem i ekskluzivnijem izdanju.

Treće izdanje od 29. juna do 3. jula na hrvatsku obalu dovodi dosad najveću listu nekih od najtraženijih DJ imena. Pod zvezdanim nebom kluba NOA, jednog od najimpresivnijih klubova u jadranskoj regiji sa epskim pogledom na kristalno plavo more nastupiće ARTBAT, ANOTR, East End Dubs, Prunk, Rossko, Seb Zito, Archie Hamilton, Ben Sterling, Dennis Cruz, Paco Osuna, wAFF, Manda Moor.

Jedan od najiščekivanijih nastupa na ovogodišnjem festivalu svakako je onaj ukrajinskog DJ dua ARTBAT koji nas očekuje prve festivalske večeri, u sredu, 29. juna. Artur & Batish trenutno vladaju svetskim muzičkim listama i jedni su od najtraženijih zvezda elektronske muzike u svetu.  Ključ uspeha ovih talentovanih mladića leži u njihovom zaista moćnom zvuku najvišeg kvalitete i nastupima na tačno odabranim, nesvakidašnjim lokacijama širom sveta koje svakoj muzičkoj avanturi daju posebnu čar. Jedan od takvih najzapamćenijih nastupa svakako je onaj na svetski poznatoj žičari Sugarloaf sa koje se pruža čaroban pogled na brazilski Rio de Janeiro. Česti su gosti najvećih svetskih arena i bina širom sveta. Uz koncerte na Ibizi, Tribe Festivalu u Brazilu, Fusion Festivalu u Nemačkoj i Mau5trap Showcases, njihove izvedbe Mandrake, Tabu, Planeta, Papillon i brojne druge omiljena su muzička poslastica milionske publike cele Severne i Južne Amerike, Australije, Bliskog Istoka, Azije i Evrope.

Uz veliki ARTBAT na prvoj festivalskoj večeri nastupiće i Aldo  Morro, Mony i Yakka. Veliku pažnju bez sumnje će privući i brend Do Not Sleep koji će druge festivalske večeri, u četvrtak, 30. juna ugostiti East End Dubs, Prunk, Rossko i Seb Zito.

U petak, 1. jula na rasporedu je brend Kaluki uz nastupe britanskih zvezda Archie Hamilton b2b wAFF, Ben Sterling, Manda Moor i Pirate Copy. Veče će začiniti uzbudljivi after partiji u After Beach Areni uz Maskery i Noide, dok će E3ast Music ugostiti after-hours sa MAQOSSA-om i gostima.

Subota, 2. jul na BSH Islandu donosi Špance Dennisa Cruza i Paca Osunu, Blackchild i Pabla Pandu. Posebnu pažnju bez sumnje će privući i nastup holandske zvezde ANOTR. After party u After Beach Areni rezervisan je za NOZZO uz Tomi & Kush.

Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te tajni pop up partyji koji ove godine Festivalu daju još jednu novu, uzbudljivu čar.

BSH Island jedan je od najuspešnijih festivala u Hrvatskoj koji zasluženo nosi ovo priznanje. Njegovo prvo izdanje 2020. godine na naše je prostore donelo brojne novitete u svetu zabave i muzike. Posebnu pažnju prošlog leta privukao je izdvojeni događaj Amnesia takeover Croatia koji je vrhunskom muzikom u impresivnoj istorijskoj tvrđavi Fortica spojio muzičku avanturu i nesvakidašnju lokaciju od kulturne važnosti. Upravo u najizazovnijim vremenima pandemije koronavirusa, tokom dve letnje sezone u Hrvatskoj su nastupile neke od najvećih svetskih zvezda, a kvalitetan i siguran Festival udario je temelje potpuno novoj visini organizacije muzičkih događanja.

Svoju ulaznicu za treće izdanje festivala BSH Island možete osigurati već danas na klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor