Magični duo Adriatique se vraća u Beograd na krov TC Galerije! Topimo se svi zajedno uz specijalni extended set!

 Magični duo Adriatique se vraća u Beograd na krov TC Galerije! Topimo se svi zajedno uz specijalni extended set!

Nakon magičnog muzičkog putovanja koje se održalo prošle godine na krovu TC Galerija, sastajemo se na istom mestu uz isti dvojac koji nas je prošle godine oduvao fantastičnim gruvom! 

Za manje od mesec dana, 01.07. bićete u prilici da čujete još jedan extended set planetarno popularnog dvojca – Adriatique, a uz njih će se za pultom naći dobro poznati Space motion, kao i Filip Fisher.

Ulaznice u pretprodaji nalaze se na svim gigs_tix i ticket.rs prodajnim mestima po early-bird ceni do petka – regular 1300 rsd / VIP 2300 rsd. Možete ih kupiti klikom ovde.Adriatique zvuk balansira na granici zavodljivog i energičnog – njihove trake su mešavina deep house i tech-house elemenata koje slušaoce drže pod konstantnom tenzijom i željom da nastave putovanje kroz perfektno izbalansirane melodije. Zbog svog groovy house zvuka kojim dominiraju deep elementi, Adriatique je vrlo brzo pobrao simpatije široke i raznolike publike, kako one koja voli nešto tvrđi zvuk, kao i one koja preferira nešto komercijalnija izdanja.


Spremite udobnu obuću i vidimo se uskoro.

Avatar photo

Autor: Igor