ARTBAT te zove na Fresh Wave!

 ARTBAT te zove na Fresh Wave!

Producentski i DJ dvojac iz Kijeva, Artbat, odnosno Artur & Batis duo, novi su potvrđeni headlajneri Fresh Wave Festivala!

Ovogodišnje izdanje festivala, kojeće se održati od 6. do 8. avgusta, donosi impresivnu listu najcenjenijih internacionalnih izvođača iz regiona I sveta, a nakon Sven Vatha i ARTBAT su potvrdili svoj nastup ovog leta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Kao što smo I najavili, reč je o dvojcu koji je u proteklo vreme pokazao da su svetska elektronska senzacija broj jedan! O tome svedoče njihovi uspesi, a za vrlo kratko vreme prešli su put od debitanata do performera čiju muziku vrte najveće ikone elektronske muzike. U šali bismo mogli reći: a šta bi to puštali ako ne njihova izdanja, na svojim nastupima, Richie Hawtin, MaceoPlex, Solomon, Tale Of Us ali i u ovoj šali ima, itekako, istine jer su upravo njihova izdanja nezaobilazna na setovima pomenutih velikana. 

Ključ uspeha Artbat-a leži u njihovom moćnom I inovativnom zvuku najvišeg kvaliteta. Njihove numere imaju impresivan kapacitet da pokrenu I intimne plesne podijume ali sa istim uspehom I najveće bine. Možda baš iz tih razloga, podjednako privlače pažnju I publike I izvođača, što je još jedan od specifikuma ovog ukrajinskog dua. 

U vremenu svetske pandemije pozivamo vas da budete deo NektarFresh Wave porodice, kako bismo što lakše prebrodili period karantina uskoro vam poklanjamo nove exluzivne DJ setove za kvalitetno prekraćivanje vremena kojeg provodite kod kuće.

Avatar photo

Autor: Igor