ASTRONAUT CE IZVRSITI PRVI DJ SET U SVEMIRU OVOGA LETA

Promoteri BigCityBeats-a najavili su događaj za ovo leto, i to sa priličnom razlikom u odabiru lokacije u odnosu na one na koje ste navikli.

Ovog Avgusta, tačnije danas, predstaviće se prvi DJ set iz svemira, i to u izvedbi astronauta koji pripada Evropskom Korpusu Astronauta, koji se priprema da pristupi ploči i pušta set uživo sa Međunarodne svemirske stanice (ISS).

Sve će se to odigrati danas 13. Avgusta, i čast puštanja prvog DJ seta iz svemira pripašće ESA astronautu, Luki Permitanu, koji je 20. Jula otputovao sa Zemlje u svoju misiju. BigCityBeats i Nemački dj Le Shuuk prošli su sa Permitanom kroz intenzivan kurs dj-inga i produkcije kako bi ga pripremili za set koji će se uživo prenositi preko satelita onima koji prate BigCityBeats World Club Dome Cruise Edition – luksuzni brod za krstarenje koji će prevoziti 3000 otkrivača oko delova Sredozemnog mora.


Ranije ove godine, Le Shuuk je učestvovao u još jednoj odvažnoj misiji BigCityBeats-a, puštajući DJ set postavljen u nultu gravitaciju aviona slavnih i drugih astronauta. 

20180207-131330-Niclas-Ruehl

Avatar photo

Autor: Igor