Održano spektakularano izdanje Fresh Wave Festivala!!!

 

Main Stage, Energy, Massive, Reggae i Jegermeister LIVE bina predstavili su publici ovogodšnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala više od 100 izvođača u tri festivalska dana! 

Na hiljade posetilaca 8. izdanja Nektar Fresh Wave festivala, koje se održalo pod nazivom Heaven prisutvovalo je stvaranju istorije na banjalučkoj tvrđavi Kastel! Ovogodišnji koncept festivala publici je predstavio veliki broj izvođača, a ovogodišnje izdanje festivala nastupima su obeležili: Matador, Pan Pot, Mladen Tomić, Booka Shade, Siniša Tamamović, Butch, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija i mnogi drugi! 

Ovogodišnje izdanje festivala obeležio je i veliki broj stranih posetilaca iz čak 30 svetskih zemalja, a grad Banja Luka je ucrtan na festivalsku mapu sveta kao neizostavan događaj na Balkanu koji sa svakim novim izdanjem privlači sve veću svetsku pažnju. O ovome svedoči i veliki broj novinarskih ekipa koje su akreditovanje za festival, a slika sa festivala otputovala je širom planete!

Spektakularna i najveća bina koja je ikad korištena na tvrđavi Kastel postala je u protekla tri dana hram elektronske muzike, a s obzirom na podršku izvođača i publike nastaviće to da bude i u godinama koje slede. Nezaboravan provod i odlična atmosfera na 5 festivalskih bina i isto toliko festivalskih zona najbolja je ocena kvaliteta festivala i veliki vetar u leđa organizatorima, koji obećavaju još bolji program i još više izvođača za naredno izdanje Fresh Wave Festivala!

Hvala svima koji su na bilo koji način podržali festival, veliku zahvalnost dugujemo i izvođačima koji se u protekla tri dana nisu štedeli, hvala našim prijateljima, pokroviteljima i sponzorima a najveće hvala ide fantastičnoj publici festivala! 

Vidimo se u avgustu 2020.godine, a do tada pratite nas i sve detalje o festivalu pronađite na  www.freshwavefestival.com

 

Avatar photo

Autor: Igor