ATMOS live @ Bašta sava Centra / 20. Septembar /

 

Sve je počelo ranih 70ih kada je mali dečak prvi put video televiziju, automatski fasciniran različitom muzikom i spotovima, rodilo se duboko interesovanje za muziku. Posle kratke DJ karijere, Tomasz je odlučio da proizvede sopstvenu muziku i zahvaljujući svom prirodnom talentu on izdaje prvi singl 1996.

Godine za „EVE records“ koji se toliko dobro prodavao da je dobio samopouzdanje za dalje stvaranje. Atmos ubrzo postaje zaštitni znak i jedan od najuspešnijih producenata hypnotic i atmospheric trance-a i pod ovim nazivom je do sada izdao 4 albuma, mnogo singlova i nebrojano puta se pojavio na raznim kompilacijama, ali ono što je najvažnije je da je njegova muzika prihvaćena, puštana i voljena od ogromnog broja ljudi širom zemaljske kugle uključujući i top 10 svetskih DJeva.

Njegov smisao za spajanjem ritmova i programiranjem delikatnih zvukova u dobro produciran groovy zvuk koji svakoga privuče na dance floor, omogućio je da Atmos za ovih preko 15 godina bude prisutan na svakom mogućem iventu širom sveta.

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Domaća podrška:

Aki Species /Ultra Groove Rec. , Intellect

Vlada / Intellect

Vertex / TesseracT studio

Manda / Zen.It Galaxy Rec. / TesseracT

Cena karata i pretprodaja:

Od 15. Do 19. Septembra prvih 100 karata po ceni od 500 RSD se mogu kupiti u Unlimitedtattoo Tattooss koji se nalazi u tržnom centru u Sremskoj lokal br:12

Cena karte na ulazu do 00h je 800 dinara, a posle 12h ćebiti 1000 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor