Tropical Inn nadmašio očekivanja :: Preko 8000. ljudi na Kalemegdanu!


Vrelu, tropsku žurku koja je održana na Kalemegdanu, čuveni Tropical Inn, posetilo je preko 8.000 ljudi, čime su nadmašena sva očekivanja. 
Muzički program otvorio je talentovani DJ dvojac Showbiz, nakon čega je usledio nastup sjajnog Tumalon-a, beogradskoj publici poznatiji kao Me High Low.

Energični Groovyman napravio je odličnu atmosferu, pred nastup legende progresiv house zvuka, čuvenog Tomcrafta, koji je publiku držao u fantastičnom raspoloženju čitava dva sata. Kao sjajna završnica, za DJ pult stala je šarmantna Lea Dobričić, uz koju je publika đuskala do ranih jutarnjih časova.

Prezadovoljni smo kako je sve proteklo. Iako dress code nije bio obavezan gotovo svi su došli u šarenim, tropskim odevnim kombinacijama i bili raspoloženi da budu deo festivalske noći, tako da se Kalemegdan sinoć pretvorio u pravi tropski raj. Posle ovako sjajnih reakcija publike, sigurni smo da će Tropical Inn nastaviti da se dešava i narednih godina, sa idejom da preraste u pravi šareni festival na Beogradskoj tvrđavi“, kažu iz organizacije Jungle Tribe.

Tropical Inn će iz godine u godinu nastaviti da se održava na Kalemegdanu, sa tendencijom da preraste u vreo, letnji festival, koji će trajati nekoliko dana i odvijati se na više bina i postati pravi festival, kakav Beogradu nedostaje.

Ovakav događaj dopunio bi turističku ponudu Srbije i postao spektakl koji bi privukao mlade ljude iz cele zemlje, ali i zemalja regiona i kroz nekoliko godina postao turistička atrakcija zanimljiva i mladim stranim turistima.

 

Avatar photo

Autor: Igor