Atomic clubbing: Počinje Atomski klabing u Beogradu!

Klaberi ove sezone mogu zadovoljno da trljaju ruke pošto će noćni život prestonice postati bogatiji za projekat “Atomic clubbing”, u okviru koga će se u klubu “Atom live“ svakog vikenda od 1. novembra održavati žurke, sa akcentom na andergraund elektronski zvuk.

Iza projekta stoje organizatori vrlo uspešnih domaćih parti serijala Serious Fun i Dirty Soundz, na osnovu čega i ceo koncept nosi radni podnaslov Dirty Fun with Serious Soundz. U osnovi muzičkog programa biće DJ-evi okupljeni oko organizacije “Happy people”, koja spada među pionire DJ scene u Srbiji, uz česta gostovanja vojvođanskih i regionalnih artista.

Ideja je da se svakog petka i subote do kraja sezone održavaju andergraund house žurke u kojima će dominirati tek haus zvuk, ali će biti prostora i za deep, minimal, tehno, kao i pomalo zapostavljeni dram. Jedno od prvih velikih imena koje dolazi je Britanac Nathan Coles, čovek koji spada u svetske začetnike tek haus zvuka. Za tehno večeri biće zadužena domaća legenda i jedan od ljudi koji su prvi promovisali taj zvuk u našoj zemlji – Boža Podunavac, dok se na dram partijima ponovo aktivira svojevremeno jedan od najaktuelnijih gradskih izvođača – Rahmani.

U tom maniru i počinje sezona pošto će već na dva dana otvaranja (1. i 2. novembar) domaćini iz organizacije Happy people DJ Lale, Petar Cvetković i Marko Vuković, ugostiti Mađara Adam-a Touch-a, Banjalučanku Jomu Maju i vojvođansku ekipu Goyu, Tijanu Kabić, Milana Živanova i Misha Kerkeza.

Još jedna zanimljivost je i to što u okviru projekta Atomic clubbing i najuporniji klaberi mogu ostaviti poslednji atom snage, pošto će AC biti prepoznatljiv po maratonskim žurkama i radnom vremenu do 8 sati ujutru.

Avatar photo

Autor: Igor