Swedish House Mafia objavila trejler njihovog dokumentarca koji će objasni sve…

Kada je Swedish House Mafia objavila prošle godine da se povlače sa scene i razilaze svojim putevima, skoro svim EDM fanovima su ostala slomnjena srca. Niko nije mogao da razume zašto se tako uspešan sastav troje prijatelja razilazi na vrhuncu svoje slave kada su punili ne samo klubove i festivale već stadione po celome svetu. Odradjeno je bezbroj intervjua sa pitanjem ZAŠTO?

Axwell, Sebastian i Steve su odlučili da se razidju i da njihov poslednji nastup bude na ULTRA MUSIC Festivalu u Majamiju za koji mnogi pričaju da je nešto do sad ne vidjeno u EDM svetu i da su postavili neke nove standardne i ispisali istoriju.
Prošlo je više od pola godine od tog njihovog čuvenog nastupa, a danas su se prvi put oglasili i postavili klip od dva minuta koji nam daje samo mali nagoveštaj šta nas očekuje u celom dokumentarcu. Možemo videti koje su to pozitivne strane njihovog druženja po celom svetu od nastupa, provoda, putovanja itd, ali i negativnih strana od razdvojenosti od porodice, njihovih svadja, prezasićenosti DJ-inga i mnogih stvari.
Jednostavno pogledajte sami, mi smo odušljeni ovim malim delom, a u toku narednih nedelja očekujemo još ovakvih kratkih klipova i da konačno otkrijemo koji je pravi razlog njihovog rizilaska.

POGLEDAJTE SAMI:

Avatar photo

Autor: Igor