Topljenje ovog puta predstavlja nešto drugačije, premijerno u našem gradu – “master of mystery” Avgustin.

Mladi producent i DJ, jedan od najupečatljivijih predstavnika underground zvuka u Bugarskoj. Svojim unikatnim muzičkim stilom, koji oscilira između minimal, deep tech i techno zvuka i perfektnom muzičkom produkcijom, našao se na izdanjima veoma uticajnih lejblova kao što su Get Physical , BodyParts, Moan Recordings, Set About, System 108, Innocent Music, Gipsy Music, Knostra Music, Tagged, i drugi. 

Njegovi groovy setovi koji konstantno podižu energiju, osvojili su podijume širom Bugarske, kao i poznatih svetskih klubova i festivala AfterHills, Hoppetosse, Sankeys Ibiza, The Zoo Project Ibiza, Sass Music Club, Flex Club, Club Tunel, Steam Athens, itd. 

Uz Avgustina, nastupiće Kezz – producentkinja i live looping umetnica koja je svojim live setovima donela osveženje lokalnoj elektronskoj sceni. Karakterističnom bojom glasa, pevanjem i improvizovanjem uživo u kombinaciji sa elektronikom, stvara hipnotičku atmosferu koja vas vodi u neke nove dimenzije. 

Prvi studijski album “Kezz” objavila je prošle godine u izdanju kuće Mascom Records. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji savremenog, elektroakustičnog zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji. 

  

Avatar photo

Autor: Igor