Winter Music Conference, koju je u Martu ove godine kupila kompanija Ultra Worldwide, najavio je svoj plan o relansiranju i povratku u sklopu 2019 godine.

Vraćajući se na Miami Beach od 25. marta do 28. marta, WMC 2019 obeležiće prvi potpuno programirani događaj pod mega organizacijom Ultra Worldwide sa oštrim pristupom već obično industrijskom fokusiranom događaju. Ove godine, WMC će biti predstavljen u dva odvojena odeljka: nešto više ekskluzivno, sa pozivnicama i primenom isključivo na segment “Industrija” namenjen profesionalcima u industriji i dodatnom segmentu pristupačnog pristupa “Access”, namenjenom radoznalim muzičarima koji traže sticanje znanja kao deo poslovnih aspekata u oblasti muzičke industrije.

Dodatno, WMC će takođe biti preseljen na Faena District i specifično u The Faena, koji će biti WMC-ov novi ekskluzivni partnerski hotel.

Već skoro tri decenije industrija elektronske muzike je uspostavljena i prikupljena jednom godišnje u Majamiju tokom marta / marta, u sklopu Winter Music Conferencea, radi razgovora i susreta kroz panele, druženje i razne programe. WMC je izgradio progresivnu kulturu baziranu na elektronskoj muzici, omogućavajući Ultra Music Festivalu da oživi i konačno uspeva. Ali u poslednjih nekoliko godina, prisustvo WMC-a je nestalo. Predstojeće osveženje u 2019. godini donosi novi život dragoj konferenciji koja postoji od 1985. godine.

“Decenijama je elektronska muzika prolazila kroz WMC.” Russel Falbisch, suosnivač, direktor i CEO Ultre, izjavio je novinarima. “To je mesto gde su se odvijali mega dogovori i gde se odvijalo lansiranje bezbrojnih legendarnih traka i prodornih DJ-a. Marta 2019, WMC se vraća s potpuno obnovljenim programom koji vraća industriju u posao ponovo.”

Osim WMC-ovog preporoda, 2019. godine, ona je označena kao godina velikih promena za Majami, jer je Ultra Music Festival bio primoran da napusti svoju tradicionalnu “Baifront Park” lokaciju.

 


Izvor: mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor