Avićijev novi album “TRUE” izlazi u septembru

Avićijev novi album pod nazivom “TRUE” kako je najavljeno izlazi u septembru mesecu, a sudeći po njegovoj novoj traci “Wake Me Up” koja je eksluzivno predstavljena u PETE TONG-ovoj BBC RADIO 1 emisiji očekuje se sasvim drugačiji Avići.

Tim je već imao premijeru albuma tj. u obliku promo miksa koji je izveo na ULTRA MUSIC festivalu i već se zna od prilike kako će zvučati njegov novi album. U radu albuma su učestvovali mnogi poznati muzičari i to Nile Rodgers, Mac Davis, Mike Einziger i Aloe Blacc sa kojim je snimio pesmu “Wake Me Up” koja je već postala hit i za samo nedelju dana ima preko milion pregleda na youtube-u, a traka zvanično izlazi 25. juna.

Album “TRUE” će izaći za “Ash Pournouri’s PRMD Music” i “Island Records“, a evo šta je mladi producent Tim izjavio u vezi albuma.

– Ovaj album vam opisuje neki moj pravi zvuk i ono što sam oduvek želeo da uradim, preneo sam sve moje znanje i iskustvo koje sam skupljao godinama. Ovo su 100% pesme koje volim, ovo je moj brend, ovo sam ja, ovo je AVIĆI.

Avatar photo

Autor: Igor