Awakenings + ADE

 

Buđenja mogu biti stvarna, metaforička, emocionalna ili čak muzička. Ono što te budi je ono što ti protrese svet iz temelja i nakon čega više ništa nije isto.

Tako se Awakenings iznova udružuje sa ADE ekipom koja u Amsterdamu svake godine hoda po oštrici najnovijih audio-vizualnih poslastica. ADE kao petodnevni event održaće će se od 14. do 18. oktobra i kroz kvintet dana u ovu muzikalnu kulturnu meku inkorporirati preko 350 evenata i 2 200 umetnika razasutih po nastupima, radionicama, okruglim stolovima…

Awakenings team je svakako složio lineup za koji sebi nećete moći oprostiti ako propustite zateknete li se sretnim spletom okolnosti u Amsterdamu u ovo vreme.

U četvrtak, 15. oktobra, gospodin Awakenings sam i onaj na čelu Drumcodea Adam Beyer dovodi Alana Fitzpatricka, Dubspeeka, Densea & Pika, Idu Engberg i Luigija Madonnu i ekipa dere od 22 sata sve do 8 ujutro, kao i u svakoj etapi ove sinteze koji će uslediti.
Narednog dana pod zastavom Awakeningsa na ADE se vraća i Carl Cox i sa sobom dovodi Jona Rundella, Josepha Capriatija, Nicole Moudaber, Martinez Brothers i Yves.
 
 

 
Subota, 17. oktobra, rezervisana je za momka na čelu Rejecteda Jorisa Voorna koji sa sobom fura Agoriu, Green Velvet, Henrika Schwarza, Hot Since 82 i Jorana Van Pola, dok dan nakon stiže roterdamski techno inovator Speedy J.  i nedelju preuzima sa AnD, Blawanom, Dashom Rush, Giorgiom Gigliem, Lenom Faki, Ninom Kraviz i Rødhådom.
 
Možda je rano ložiti se na ADE i razmišljati o jesenjim bogatim muzičkim trpezama dok leto besni oko tebe, ali za lepe stvari nikada nije ni prerano ni prekasno. 
 
 
Izvor: Klubska Scena
Avatar photo

Autor: Igor