BALI WONDERLAND SPEKTAKL OVE SUBOTE NA KALEMEGDANU!

 

Novo poglavlje Serbia Wonderland Open Airbajke će se održati ove subote na Kalemegdanu u saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije u okviru Kalemegdan Summer Festivala pod imenom “Bali Wonderland” od 23:00h u rovu ispod Vojnog muzeja.

Po prvi put u Srbiji imamo priliku da slušamo svetski poznatog DJ-a i producenta – DYRO-a koji je sarađivao sa velikanima EDM scene kao što su Hardwell, Dannic, Tiesto i mnogi drugi! Uz njega, slušaćemo i sjajnu domaću podršku koju čine: Pessto, Bone N Skin, Zap Me Strobe, Erick Kasell i Ikerya Project.

Kao i uvek, organizatori obećavaju veliki audio i vizuelni spektakl na svetskom nivou koji će nas sve očarati i uvesti u predivnu bajku iz koje se nećemo vratiti u stvarnost pre kraja žurke!

Ulaznice za nastup DYRO-a se mogu nabaviti do subote na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a po ceni od 1090rsd za regularne ulaznice uz koje važi AKCIJA 3+1 FREE, a 1600rsd za VIP ulaznice.

Više informacija o Bali Wonderlandu možete pronaći na eventu: https://www.facebook.com/events/264068157401030/?ref=br_rs

Glavnom muzičkom programu Bali Wonderland-a prethodiće besplatno kulturno dešavanje pod nazivom ˝Indonežanska Pijaca˝ na kome će biti predstavljena kultura ove tropske države i koje će se održati od 19:00 do 22:00h. Moći ćete da vidite spektakularan nastup plesne grupe iz Indonezije – Krida Budaya i da čujete specijalan LIVE ACT performans livelooping umetnice KEZZ, a pored toga i da uživate u raznim kornerima koji će vam dočarati i približiti kulturu Indonezije.

Više informacija o Indonežanskoj Pijaci možete pronaći na eventu: https://www.facebook.com/events/146053352625110/?ref=br_rs

 

Avatar photo

Autor: Igor