Blender presents Deeperfect Showcase

 

U subotu 26. avgusta u Barutanu stiže nam predstavnik Deeperfect brenda Stefano Noferini, a uz njega pretalentovani producent tech house scene Dennis Cruz  sa trenutnim pikom u svojoj karijeri.

Stefano Noferini u poslu je veliki profesionalac, a privatno je kako si bi se sada popularno reklo, pravi normalac. Kada nije na putu i budi se u svojoj kući on vodi jedan sasvim običan život, svakog jutra doručkuje u baru kod prijatelja, voli sport, često igra fudbal, vodi računa o svom mačoru, a takodje je veliki obožvalac i poštovalac prirode. Sa druge strane kada se radi o poslu u svetu muzike i DJingu vrlo je oštar i direktno iskazuje svoj stav:”Mrzim one zbog kojih naša profesija gubi kvalitet jer potiskuju bitnost vođstva zasnovanim na zaslugama, veštini i talent. Takođe mrzim uvrnuta posla i vređanje ljudske inteligencije. Pobornik sam čistote i iskrenosti posla”.

Dennis Cruz, trenutno jedno od najaktuelnijih produkcijskih imena tech house scene po prirodi je veoma veseo, obožava klabing, žurke i ume odlično da se provodi što se čuje u njegovoj muzici. Privatno uživa u trčanju, vožnji bicikla, piću sa prijateljima i uvek odvoji vreme za sebe odlaskom na odmor kada se u potpunosti iz svega isključi. Kada biste ga pitali koje mu je piće po izboru, odgovorio bi vam: ‘’2 Mohita molim’’.  Savet koji bi podelio mladim producentima je:”Uvek vredno radite i trudite se da pojednostavite stvari. Ponekad se u studiju stvari previše zakomplikuju i na kraju uvek ispadne da je ono što je jednostavnije i bolje.” Njegova svaka traka je različita , to je iz ražloga što kao on kaže: ”U pravljenju muzike sve se vrti oko emocija, jednog dana napraviš veselu traku koja diže, drugog dana nešto mnogo mračnije, sve u zavisnosti koje su tvoje emocije tog datog momenta”. Na njegovu muziku dosta utiču funky soul i latino pravci, ima svoj izgrađeni stil ali se uvek trudi da ubaci nešto novo zbog čega bi publika poludela.

 

 

Ulaznice su dostupne na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 890 RSD i 1390 RSD za VIP.

 

Avatar photo

Autor: Igor