Bang with style: Elegance Night

 

Belgrade Banging vam je pripremio za ovu nedelju još jednu neuobičajenu žurku, koja će se održati u nedelju 7.septembra u klubu Freestyler – Bang with style: Elegance Night.

Mislite da nije moguće skakati u odelu? Devojke, jeste li spremne za izazov, đuskanje u štiklama celu noć?

Pripremite svoje najelegantije izdanje i spremite se da Bangujete sa stilom do jutarnjih časova. Belgrade Banging tim je odlučio da pokaže svoju otmenu stranu i u tom duhu zvuci elektronske dance muzike (EDM) će se slaviti na Freestyler-u u velikom stilu. Sjajna muzika, energična atmosfera,  impresivan light show i najlepša publika.  Ne propustite da budete deo najluđih žurki u Beogradu.

Belgrade Banging je party brend koji se bavi produkcijom žurki u stilu svetskih muzičkih festivala poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a i sličnih. Koncept Banging žurki i ono po čemu se izdvajaju od ostalih je akcenat na elektronskoj muzici, sjajnom ozvučenju i “light” efektima, kao i jedinstvenoj scenografiji, koja oduševljava sve prisutne. Banging žurke su idealno mesto za mlade ljude kojima je najbitniji dobar provod.

Banging trio u sastavu Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell spremno očekuje stilizovane Bangere. Oni će se pobrinuti za fenomenalan provod kao i svake nedelje.

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

Info&Rezervacije: +38160/69-18-487

Avatar photo

Autor: Igor