Banging Hawaii Night powered by Puzzle Group

Belgrade Banging, koji je preneo festivalski duh na nedeljnom nivou u beogradski noćni život, u saradnji sa turističkom organizacijom za mlade Puzzle Group, pripremio vam je jednu neuobičajenu i specijalnu žurku za ovu nedelju: Banging Hawaii Night powered by Puzzle Group.

Volite egzotične destinacije i želeli biste da otputujete negde daleko i uživate u suncu, peščanim plažama i tirkizno plavom moru? Ova dva brenda su udružila snage i omogućila vam da, u nedelju, 17. avgusta, klub Freestyler postane najvrelija destinacija za ljubitelje elektronske dance muzike. Hawaii su poznati po egzotičnim hula igračicama, cveću, opojnim ukusima egzotičnog voća poput kokosa, kao i opuštenoj atmosferi u kojoj se uživa. Belgrade Banging i Puzzle Group vam predstavljaju energičniju verziju ovog atraktivnog ostrva.

Pripremite vaša čula za maksimalan letnji užitak. Puzzle Group je turistička organizacija koja postoji od 2009. godine i koja deli iste vrednosti kao Belgrade Banging. Putovanja na koja možete ići sa ovom agencijom su uzbudljiva, nesvakidašnja, originalna i kreativna, dizajnirana specijalno za mlade ljude koji žele da se zabavljaju i uživaju.

Najluđi Bangeri imaju priliku da dobiju nagradno putovanje koje je Puzzle Group pripremila specijalno za ovaj događaj – letovanje na Krf. Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, posetite zvaničnu Facebook stranicu Belgrade Banging-a, možda baš vi budete srećni Banger! Zaduženi za najvatreniju muziku, u nedelju vas spremno očekuje Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Belgrade Banging i Puzzle Group ulažu u vaše zadovoljstvo. Ne propustite ovo jedinstveno letnje Hawaii iskustvo. Nedelja, 17. avgust, najbolji klub u Beogradu – Freestyler. Vidimo se!

Info&Rezervacije: +38160/69-18-487

Avatar photo

Autor: Igor