SOUND ROCKS: GAGI KABADAJIĆ I GLASSKEEPERZ ROKAJU OVOG PETKA NA SOUND-U!

Na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti čeka vas klub na vodi „Sound“, a razlog da ga posetite tokom naredne nedelje jeste prijatan ambijent i bogat muzički program koji spaja muzičke pravce i okuplja najveseliju gradsku ekipu! Mapu za lakše snalaženje preuzmite OVDE i spremite se za ultimativni klupski provod na „Sound“-u ovog vikenda.

Serijal „Sound Rocks“ ovog petka, 15. avgusta, predstaviće kombinaciju energija koje donose Gagi Kabadajić i duo Glasskeeperz. Gagi je stari vuk klupske scene prestonice, a mladi duo Glasskeeperz karakteriše standardni b2b nastup, kao širok odabir muzike od deep house-a, do melodičnog tech house-a i techno-a.

Najbolja žurka subotom u gradu je na Sound-u, a i ove subote 16. avgusta za odličnu atmosferu biće zaduženi DJ Oysha i Mark Funk! Nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova je garantovan uz kvalitetan izbor muzike i najukusnije letnje koktele na reci.

Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound.

Avatar photo

Autor: Igor